Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een vrijstaande woning in een prettige woonomgeving in het gemoedelijke Bentelo? Plan dan een bezichtiging in bij deze woning!  Wonen aan de rand van het gezellige, levendige dorp Bentelo in een royaal, modern vrijstaand woonhuis met prachtig vrij uitzicht over het Twentse coulissen landschap. 

Deze vrijstaande woning ligt in een kindvriendelijke wijk aan de rand van Bentelo. De woning heeft een lichte en gezellige woonkamer met houtkachel en een ruime moderne keuken met inbouwapparatuur en quooker. In de bijkeuken is nog een extra keukenblok met wasbak. Aan opbergruimte geen gebrek. Verder is op de begane grond een kantoorruimte welke ideaal is als thuiswerkplek of aparte speelkamer. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer voorzien van tweede toilet, dubbele wastafel, inloopdouche en vloerverwarming. De tweede verdieping beschikt over nog een vierde slaapkamer.

De ligging van het huis is zeer gunstig: loopafstand van het centrum, de basisschool, sportvoorzieningen, supermarkt maar ook het buitengebied is om de hoek. Kortom een woning met mogelijkheden op een leuke plek met verschillende voorzieningen voor jong en oud op loop- en fietsafstand!

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning:

Begane grond: Entree, garderobe, toilet, lichte woonkamer met sfeervolle houtkachel, woonkeuken voorzien van o.a. vaatwasser/ inductiekookplaat/ combimagnetron/ inbouw koffiemachine/ koelkast/ wasemkap, bijkeuken met kastenwand voor wasmachine en droger, kantoorruimte. 

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers voorzien van inbouwkasten, 1 slaapkamer heeft toegang tot een balkon en 1 slaapkamer is voorzien van ruime inloopkast. Verder is er een moderne badkamer met inloop-douche/ badmeubel met dubbele wastafel/ 2e toilet en elektrische vloerverwarming. 

2e verdieping: middels vaste trap bereikbaar, overloop, zolderkamer, 4e slaapkamer, bergruimte met cv-opstelplaats.   

Tuin: Rondom aangelegde tuin met veel gazon, diverse borders en bomen. Diverse terrassen en prachtig uitzicht! De gehele tijd is voorzien van een sprinklerinstallatie.  

Bijgebouw: vrijstaande garage, gebouwd in stijl van de woning. De garage is opgetrokken in gemetselde muren en volledig geïsoleerd. Voorzien van een bergzolder, te bereiken met een vlizotrap.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 366 m2 Woonoppervlakte: 152 m2 Inhoud: 578 m3 Isolatie: dak-, muur- en vloerisolatie, gedeeltelijk dubbele beglazing.  Cv-installatie: Nefit, eigendom De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenoemen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 578

Overige

Perceel oppervlakte 366

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 578

Overige

Perceel oppervlakte 366

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden