Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

!!!! LET OP DEZE VRAAGPRIJS BETREFT EEN VANAF PRIJS !!!!

Ontdek dit unieke pand gelegen aan de Marktstraat 9, midden in het oude stadscentrum van Delden.

Deze woning biedt een zeldzame gelegenheid om te wonen in een stukje lokale geschiedenis. Met een beetje liefde en toewijding kan deze woning worden getransformeerd tot een fijn thuis met de charme die het verdient.

De woning heeft een lichte woonkamer, een aparte eetkamer met houtkachel en een opkamer. De keuken is voorzien van vaste kasten en geeft toegang tot de tuin. Op de eerste etage zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van toilet, douche en een wastafel. De tuin heeft een berging met wasmachineaansluiting en geeft veel privacy.

Wonen in Delden Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is hier volop levendigheid te vinden. Naast het centrum is landgoed Twickel een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. Voor de sportieveling is er volop aanbod zoals tennis, een buitenzwembad, fitness, personal training, golf of verenigingen met teamsport.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Een unieke kans om te wonen in het centrum van Oud Delden."

Indeling woning: Kelder Begane grond: woonkamer, eetkamer met houtkachel, opkamer, dichte keuken met toegang tot de tuin. Eerste etage: overloop, badkamer met toilet, douche en wastafel, 2 slaapkamers. Tuin: Voorzien van berging en veel privacy.

Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: ca. 1905 Perceeloppervlakte: 168 m2 Woonoppervlakte: 116 m2 Inhoud: 454 m3 Isolatie: Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas CV-installatie: Intergas HR36/30 eigendom

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 168

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 168

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden