Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom thuis in deze prachtige vrijstaande woning gelegen in een rustige groene omgeving!

Wij bieden deze prachtig gelegen vrijstaande woning aan, in een rustige woonwijk, omgeven door soortgelijke vrijstaande woningen, op loopafstand van de Deldener Es (landgoed Twickel) en het sfeervolle centrum van Delden. De speelse splitlevel woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen is een heerlijke plek om te vertoeven. Via de grote schuifpui kom je in de prachtig aangelegde tuin. Er is hier altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. Lekker barbecueën met vrienden of samen borrelen onder de overkapping. Deze woning heeft twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid voor een extra slaapkamer op de begane grond die door de huidige bewoners als kantoorruimte wordt gebruikt. De moderne badkamer is een heerlijke plek om te ontspannen, na een drukke werkdag kun je hier fijn opladen in bad.

Wonen in Delden Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is het hier levendig. Naast het centrum is landgoed Twickel ook een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen en fietsen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. Voor de sportieveling is er volop keuze: het nieuwe Sportpark de Mors, tennisbanen, een 50 meter-buitenzwembad, fitness centra, personal training, golf etc.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Ontdek deze sfeervolle vrijstaande woning, omringd door een weelderige tuin, waar rust en ruimte samenkomen."

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal met toilet, meterkast en trapopgang naar eerste verdieping, woonkamer met veel lichtinval en een schuifpui naar de tuin, halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur, kantoorruimte die tevens als slaapkamer gebruikt kan worden met ruime inbouwkast. Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers waarvan één voorzien van inbouwkasten en toegang tot ruime bergruimte, moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, ruime wastafel met meubel en toilet. Tuin: zeer fraai aangelegd rondom de gehele woning, meerdere zitmogelijkheden en overkapping, garage met elektrische deur en wasmachine aansluiting.

Bouwkundig gekeurd: Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1991 - Inhoud: 388 m3 - Woonoppervlak: 101 m2 - Perceeloppervlak: 650 m2 - Isolatie: dakisolatie, gevelisolatie middels voorzetwanden, dubbele beglazing, begane grond vloerisolatie - CV- istallatie: Remeha, 2023 , eigendom - Vloerverwarming: gehele begane grond en badkamer - Buitenzonwering dmv screens

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 388

Overige

Perceel oppervlakte 650

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 388

Overige

Perceel oppervlakte 650

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden