Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een fantastische locatie, aan de rand van Delden gelegen goed onderhouden ruime woning.

Welkom aan de Muldersweg 24 in Delden. Van buiten naar binnen, deze woning ademt elegantie en rust uit. Zodra je deze woning binnenstapt, begrijp je waarom dit meer is dan zomaar een plek om te wonen.

De charme van deze woning zit hem in de details. Bij binnenkomst valt direct de riante leefruimte op, waar daglicht vrij spel heeft en ten volle benut wordt. De woonkamer vloeit naadloos over in de keuken, waardoor een gevoel van openheid en ruimte ontstaat dat alleen maar versterkt wordt door de stijlvolle inrichting en afwerking van de woning. Op de begane grond vind je tevens een comfortabele slaapkamer. Een oase van rust en privacy, waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen. De ruime bijkeuken is een ideale plek voor extra opbergruimte en het plaatsen van de wasmachine en droger. Via de bijkeuken kom je in de inpandige garage met een ruime carport ervoor.

De tuin is gelegen rondom de woning. Met het terras gedeelte op het oosten. Door de lage bouw is er altijd voldoende plek om of in de schaduw of in de zon te kunnen zitten. Ideaal om in de zomer te genieten van een barbecue met vrienden. Deze tuin biedt in elk seizoen een schilderachtige achtergrond.

Boven zijn vier ruime slaapkamers te vinden, alle met een eigen unieke sfeer. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de eerste etage over maar liefst twee badkamers. Geen gedoe meer in de ochtendspits! Om geheel te ontspannen zijn er twee sauna's aanwezig in deze woning namelijk een Finse sauna en een infrarood sauna. Heerlijk toch!!

De locatie van deze woning is een waardevol pluspunt. Binnen enkele minuten sta je midden in het bosrijke gebied van landgoed Twickel. Naast Landgoed Twickel zijn er ook vele voorzieningen op korte afstand aanwezig. De voorzieningen zoals een basisschool, voorgezet onderwijs, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn vlakbij. Een unieke combinatie! Ook het centrum van Delden ligt binnen handbereik: hier vindt je leuke kleding- en woonwinkels, supermarkten en horecagelegenheden.

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Begane grond: hal/entree, trapopgang, toilet, ruime lichte woonkamer met dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur, mooie tuinkamer welke tevens kan dienen als slaapkamer, bijkeuken en garage. Eerste verdieping: overloop, badkamer met toilet, ligbad, wastafel, douche en sauna, 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met balkon, tweede badkamer met toilet, wastafel en douche.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 543 m2 Woonoppervlakte: 256 m2 Inhoud: 858 m3 Isolatie: dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas CV-installatie: Nefit, 2017, eigendom De tuinkamer kan tevens dienen als slaapkamer met badkamer op de begane grond.

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 256
Inhoud woonhuis 858

Overige

Perceel oppervlakte 543

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 256
Inhoud woonhuis 858

Overige

Perceel oppervlakte 543

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden