Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royaal woonhuis in het centrum van Bunschoten-Spakenburg!

Het royale woonhuis is een perfecte gezinswoning en heeft een grote tuin, een royale woonkamer, een fantastische leefkeuken en op de verdiepingen zijn maar liefst 6 slaapkamers. Kolkweg 12 ligt aan de rand van het dorp en alle faciliteiten zijn op korte afstand bereikbaar. Er zijn verschillende scholen, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de buurt. Ben jij op zoek naar een royale woning aan de rand van het centrum van Bunschoten-Spakenburg? Bel Snel en maak een afspraak voor bezichtiging. Wij laten deze woning graag aan je zien.

Indeling woonhuis: Entree, hal met trap naar de verdieping, meterkast en inpandige kast met bergruimte, deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft via een leuke erker uitzicht over de straat. Er is een sfeervolle pellet-kachel en een rustieke eiken vloer. Dat maakt de kamer tot een gezellige ruimte waar je lekker tot rust kunt komen. Vanuit de woonkamer is een deur naar de kantoor-werkruimte. Dit is een mooie extra kamer die ook geschikt is als logeerkamer. Deur naar de toiletruimte met toilet en fonteintje. Vanuit de woonkamer is de grote woon-/ en leefkeuken bereikbaar. Dit is een mooie lichte ruimte. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en heeft een mooi natuurstenen aanrechtblad en verschillende inbouwapparatuur. Er is een rvs-afzuigkap, een 4-pits-gasfornuis met grillplaat, een combi-magnetron, een vaatwasser en een koelkast. En er zijn openslaande deuren naar de tuin, zodat je het diner en/of de hapjes en drankjes makkelijk in de tuin kunt uitserveren. Op de vloer ligt een plavuis en het plafond is voorzien van diverse inbouwspots.

1e verdieping: Vanuit de hal is er een trap naar de verdieping. De grote overloop is voorzien van aansluitpunten voor wasapparatuur en er is veel bergruimte. Toegang tot 4 royale slaapkamers. De ruime masterbedroom (4,65 x 3,56) heeft een eigen badkamer voorzien van een doucheruimte, een vaste wastafel en een hangend toilet. De 2e slaapkamer is in gebruik als garderobekamer. En de 3e slaapkamer heeft een doorloop naar een achtergelegen 4e slaapkamer welke in gebruik is als kinderkamer. De 2e badkamer is luxe ingericht en beschikt zelfs over een ligbad, een doucheruimte met rainshower en een handdouche, een vaste wastafel met een badkamermeubel en hier is ook een toilet aanwezig.

2e verdieping: De 2e verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Er is een overloop met veel lichtinval via het grote dakvenster. Aan de voor- en achterzijde zijn een 5e en 6e slaapkamer met elk veel eveneens veel daglicht door het raam en de dakvensters. De hal en een slaapkamer zijn voorzien van een houten vloer. De andere slaapkamer heeft een linoleum vloer.

Tuin: Achter de woning licht een mooie tuin met een zonnige ligging op het zuiden. De tuin is fraai aangelegd met sierbestrating, borders met verschillende bloemen en planten en 2 grote terrassen waar je heerlijk tot rust kunt komen. De achtertuin heeft nog een handige externe berging en achter de tuin liggen zelfs nog 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Hoe handig is dat.

Kenmerken * Royaal woonhuis in het centrum van Bunschoten-Spakenburg! * Ruime woonkamer met gezellige pelletkachel. * Grote leefkeuken met inbouwapparatuur. * Kantoor-werkruimte op de begane grond. * 2 parkeerplaatsen achter de woning. * Toiletruimte op de begane grond. * 6 slaapkamers. * 2 badkamers op de 1e verdieping. * Fraai aangelegde achtertuin op het zuiden. * Centrale ligging op korte afstand van alle faciliteiten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1918
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1918
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 592

Overige

Perceel oppervlakte 348
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1918
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1918
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 592

Overige

Perceel oppervlakte 348
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt