Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heeft u altijd al interesse gehad in een mooie vrijstaande woning met een zelfstandige Bed & Breakfast gelegenheid ?
Kom dan kennis maken met deze adembenemende woning aan de Gramserweg 4 te Austerlitz.

De prijs van de Gramserweg 4 is opgebouwd uit twee delen, namelijk de prijs van € 855.000 k.k. voor het woonhuis en de geheel vrijstaande Bed & Breakfast, Gramserweg 4A, met een prijs van € 195.000 k.k. De totale prijs voor het huis en de Bed & Breakfast bedraagt € 1.050.000 k.k.

Op dit moment is het bijgebouw ook daadwerkelijk functioneel in gebruik als Bed & Breakfast, met de naam “BonAparte” en vormt op deze manier een uniek verdien model. De verhuur als Bed & Breakfast kan gelijk voorgezet worden.
De benodigde faciliteiten hiervoor blijven achter in de Bed & Breakfast.

Wilt u nou echt weten hoe deze woningen eruit zien en ervaren hoe u hier kunt leven? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door wat het woonhuis en de Bed & Breakfast allemaal te bieden heeft!

De indeling van het woonhuis:
De hoofdwoning beschikt over ruime kamers met veel lichtinval en een moderne uitstraling. De woonkamer is gezellig en biedt voldoende ruimte voor ontspanning, terwijl de aangrenzende keuken voorzien is van moderne gemakken.
De keuken heeft een groot kookeiland en is voorzien van een spoelbak met Quooker, inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging van Bora, een koel-/vriescombinatie van Liebherr, een magnetron, separate oven, en een vaatwasser van Siemens.
De woning is levensloopbestendig door middel van de aangebouwde slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van een ‘’ruimtelijke’’ regendouche en toilet. De slaapkamer heeft openslaande deuren waarbij je direct in een gezellige patio staat.
Door middel van harmonica deuren over de gehele breedte van de woning combineert u het buitenleven volledig met binnen en wordt u overweldigd door het gevoel van rijkdom in uw eigen woning. Mede te danken aan de keramische vloertegel (90 x 90 cm) die gelegd is in de woonkamer, keuken en doorlopend op het terras. Met een Stobag Pergolina over bijna het gehele terras, beleeft u een naadloze overgang tussen wonen, koken en de groen aangelegde tuin. De zonligging van het terras en de tuin is op het Zuid-Oosten.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan de achterste slaapkamer is voorzien van een inloop badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder is er op de eerste verdieping ook een extra ruimte voor inloopkast en opslag.
De tweede verdieping is over de gehele lengte een grote droge bergzolder met een nokhoogte van 1.80m.

De indeling van de bijwoning:
De bijwoning heeft een eigen ingang en is volledig uitgerust met alle benodigde voorzieningen, zoals een eigen keuken en badkamer. Het is de perfecte optie voor een bed & breakfast waar gasten kunnen genieten van een comfortabel verblijf in een rustige omgeving. Maar ook voor mantelzorg voor familieleden die dichtbij hun ouders/grootouders willen zijn, maar toch hun eigen privacy willen behouden.

Op de begane grond treft u de woonkamer met open keuken v.v. inbouwapparatuur, terrasoverkapping met berging en een zitje. Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Onder de trap bevindt zich een werkkast met aansluiting voor een wasmachine.
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en veel ruimte die gebruikt kan worden voor berging.

Bijzonderheden:
- Woonkamer is voorzien van openhaard van het merk Kal-Fire met liftdeur.
- Nieuw geïsoleerde betonvloer voorzien van vloerverwarming en keramische vloertegel
(90 x 90) welke doorlopen tot in het terras en in de uitbouw.
- Bijwoning voorzien van vloerverwarming op de gehele begane grond.
- Cv-ketel hoofdwoning Nefit 2018, cv-ketel bijwoning Nefit 2015.
- Alle wanden en plafonds zijn geïsoleerd en gestuukt.
- Electra compleet vernieuwd binnen en buiten in 2018.
- Drie vorstvrije buitenkranen geïnstalleerd.
- Op het dak van de bijwoning liggen acht zonnepanelen.
- Jacuzzi in de tuin.
- Er is een omgevingsvergunning afgegeven voor de bijwoning (logiesgebouw).
- Dichtbij uitvalswegen A12, A27, A28.

Omgeving:
Austerlitz ligt in het prachtige buurschap van Zeist en is een prachtig dorp midden in de bossen.
Vele ANWB fiets routes en mountainbike routes zijn ongekend populair, zo ook de onbegrensde wandelpaden, die leiden naar de beroemde piramide van Austerlitz, die stamt uit de napoleontische tijd. U vindt hier grazende schapen op prachtige zand verstuivingen met heide en een echte waterbron. Allemaal bezienswaardigheden waar men graag voor om rijdt. Alle bossen rondom Austerlitz zijn eigendom van staats bosbeheer, deze organisatie is al jaren bezig de bossen in de oude stijl te terug te brengen, inmiddels al met verbluffend resultaat.

Zoals u kunt zien is er 1 aanmelding voor beide woningen, wellicht ten overvloede informeren wij u dat alle ruimten bij elkaar zijn opgeteld van zowel de hoofdwoning als het gastenverblijf. In de tekst kunt u precies de indeling van beide woningen terugvinden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Aantal kamers 8

Woningdetails

Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 783.1
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 546
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 6
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Aantal kamers 8

Woningdetails

Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 783.1
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 546
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 6
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Ee Makelaars - Zeist

De nieuwste koopwoningen in Austerlitz