Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet!

Leuke, instapklare 2-kamer appartement welke in 2022 is gebouwd en volledig aan de huidige isolatievormen voldoet. Dit leuke appartement is gelegen aan de Kolkweg in Bunschoten Spakenburg, in een rustige en groene omgeving, op korte afstand van alle voorzieningen. Het appartement beschikt over Energielabel B!

Ben jij op zoek naar een volledig nieuw appartement wat je zo kunt betrekken? Kom dan Snel kijken bij de Kolkweg 12B.

De woonkamer is lekker licht en heeft uitzicht over de straat. Onder de trapkast is er een ruimte waar de aansluitingen voor wasmachine en droger zijn gesitueerd. De open keuken is geplaatst in een L-vormige opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een rvs-afzuigkap, een inductiekookplaat, een vaatwasser en een koelkast. De woonkamer is gescheiden middels een schuifdeur. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde en vanuit de slaapkamer is een schuifdeur met toegang tot de badkamer. De badkamer is luxe ingericht met een inloopdouche vv rainshower en handdouche, een vaste wastafel met meubel, een design-handdoeken-radiator en een hangend toilet. Vanuit de slaapkamer wordt er nog een toegang gecreëerd tot een bergkast.

Het appartement heeft een entree met centrale voordeur, hal met meterkast en een deur naar het appartement 12B en de trap naar appartement 12A.

Kenmerken van de woning: + Instapklare benedenwoning welke in 2022 is gebouwd. + Voldoet aan de huidige isolatienormen. + In de woning ligt er een mooie laminaatvloer. + Gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing. + Energielabel B + Leuk terrasje aan de achterzijde. + Parkeerplek aan de achterzijde. + Kadastrale grenzen worden nog officieel bepaald. + VVE wordt nog opgericht.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 44
Inhoud woonhuis 113

Overige

Perceel oppervlakte 79
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 44
Inhoud woonhuis 113

Overige

Perceel oppervlakte 79
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt