Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze prachtige eengezinswoning aan de Vuursteenoever 7.

Gelegen in de in 2005 gerealiseerde wijk “Nieuw Vreeswijk”, pal naast het gezellige historische centrum van Vreeswijk. Je waant je bij binnenkomst in Vreeswijk in een oer-Hollands stadje. Dat is ook het unieke van deze wijk. Dit betoverende stukje Nieuwegein aan de Vaartse Rijn staat bekend om zijn schilderachtige vormgeving, met karakteristieke gebouwen, een haven met historische schepen en oudhollandse ophaalbruggen.

Deze complete, ruime, energiezuinige tussenwoning beschikt over een lichte, tuingerichte woonkamer, een woonkeuken met zicht op de groene omgeving, 4 ruime slaapkamers en een dakterras. Het woonoppervlak bedraagt een ruime 123 m², met een inhoud ca. 435 m³ en is gelegen op een perceel van 94 m². De verzorgde achtertuin is grotendeels bestraat en heeft een houten berging en achterom. Daarnaast is er in de directe omgeving een parkeergarage (exclusief voor bewoners) met een privéparkeerplaats (eigendom) in de gemeenschappelijke parkeergarage.

De woning is gelegen aan een groot grasveld omzoomd met afwisselende beplanting. In het midden bevindt zich een leuke speeltuin voor kinderen. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal aanwezig in de directe omgeving. Maar ook de gezellige sfeer van Vreeswijk met zijn restaurantjes en cafés zijn op loopafstand te vinden. De oprit A27 is binnen 5 rijminuten bereikbaar.

Indeling Begane grond: Op de begane grond betreedt u meteen de fijne woonkeuken met grote raampartij. De in lichte tinten uitgevoerde keuken is voorzien van een kunststof blad, een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Tussen de keuken en de woonkamer bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping en een tussenhal met daar achter het toilet met fonteintje. De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning. De brede glaspui met schuifpui biedt mooi zicht op de gezellige achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een visgraat laminaatvloer.

1e verdieping: Vanaf de overloop hebben we toegang tot twee ruime slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlak van maar liefst 19.9 m². Hoe heerlijk is dat! De tweede slaapkamer (ca. 10.4 m²) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een brede glaspui met frans balkon als ook een fraai uitzicht op het grote grasveld voor de woning. De badkamer ligt tussen de slaapkamers in en is voorzien van een wastafel met meubel, ligbad met douche, toilet en handdoekradiator.

2e verdieping: Vanaf de overloop hebben we toegang tot nog eens twee slaapkamers en de stook/was/bergruimte met de CV en WTW-installatie. De slaapkamers zijn ca. 12,4 en 10,5 m² groot. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning beschikt over een dakterras van ca. 8,7 m².

De tuin: De woning beschikt over een gezellige achtertuin op het noordoosten met houten berging, buitenkraan, verlichting en achterom. Het is ook heerlijk vertoeven aan de voorzijde van de woning, waar plek is voor een gezellig zitje met uitzicht op de groene omgeving.

Bijzonderheden: - Ruime en moderne eengezinswoning, bouwjaar 2005; - Eigen privéparkeerplaats in parkeergarage (met VVE, bijdrage € 109,- per kwartaal); - met 4 ruime slaapkamers met diverse uitbouwmogelijkheden welke bij omliggende woningen reeds zijn uitgevoerd; - Hoewel de tuin op de noordzijde gelegen is er voldoende zon; - Uitzicht op een groene omgeving met grasveld, afwisselende beplanting en een speeltuin voor de kinderen; - Woning is voorzien van 8 zonnepanelen; - Energielabel A+ en energiezuinig; - Fraai gelegen in de wijk “Nieuw-Vreeswijk” op loopafstand van het oude dorp Vreeswijk; - Op loopafstand van winkels, scholen, sportclubs; - A27/A2 binnen 5 minuten bereikbaar; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 94
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 94
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij