Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Verlangt u naar rust, ruimte en buitenleven, met een heerlijke tuin om uw eigen paradijs op het platteland te realiseren? Dan is een bezichtiging aan het Korte Zandpad 12 in Lopikerkapel beslist de moeite waard.

Deze vrijstaande woning met stenen bijgebouw ligt op een royaal kavel van 2.035 m2. Met vrij zicht op de Lekdijk met daarachter de prachtige rivier. De lek met haar natuur en recreatiemogelijkheden. De woning is in 1981 geheel verbouwd tot sfeervol woonhuis met een fijne woonkeuken, 4 slaapkamers en een grote living met prachtig zicht op de tuin. Het verderop in de tuin gelegen bijgebouw is deels verbouwd tot gastenverblijf. De woning beschikt over parkeerruimte op eigen terrein voor meerdere auto’s. De ligging, verscholen in het groen aan het landelijke “korte zandpad” in Lopikerkapel ademt rust en ruimte. Toch ligt de woning centraal in het “Groene Hart” van Nederland. Het sfeervolle, historische stadje IJsselstein, met alle denkbare voorzieningen ligt op 12 minuten rijden. De binnenstad van Utrecht is in 20 minuten bereikbaar en steden als Amsterdam en Rotterdam zijn binnen 45 minuten bereikbaar.

Kortom, dit is de kans om uw woondroom in het hart van Nederland te realiseren!

Indeling: We parkeren de auto op eigen terrein en lopen naar de woning.

Begane grond: Entree met lichtkoepel en bergkasten. Via de entree betreden we de ruime woonkeuken van ca. 19m2. Een heerlijke plek met ruimte voor een grote eettafel. Achter de keuken bevindt zich de badkamer met toilet, douche en wasmachineaansluiting. Links naast de keuken betreden we de grote, lichte woonkamer van maar liefst 56 m2. Met vide, openslaande deuren en fraai zicht op de rondom gelegen tuin. De gashaard staat gezellig te snorren. Op de vloer ligt een kurklinoleum vloer. De 4 slaapkamers op de eerste verdieping zijn bereikbaar via 2 trapopgangen.

1e verdieping: De woning heeft 2 trappen die ieder naar 2 slaapkamers leiden. Alle slaapkamers (resp. 9, 6, 6 en 12 m2 liggen gezellig onder de schuine kap. Vanuit de hoofdslaapkamer heeft u mooi zicht op de tuin en de daar achter gelegen Lekdijk.

Bijgebouw/gastenverbijf: Het vrijstaande bijgebouw van totaal 60 m2 is deels in gebruik als schuur/opslag. De andere helft is verbouwd tot gastenverblijf (ca. 35 m2) met slaapvide, houtkachel, keuken, badkamer (met douche, toilet en wastafel) en een loopdeur naar de tuin. De ruimte is ook te gebruiken als mantelzorgwoning of als Bed and Breakfast.

De tuin: De tuin rond het huis is sfeervol aangelegd met borders, fruitbomen, diverse terrassen en een sierlijke buxushagen. Het is nu voorjaar en over een paar maanden ontstaat hier explosie van geur en kleur in de diverse plantenborders. Hier kunt u absoluut uw tuindroom waarmaken en kleinvee houden. Er is parkeerruimte voor 4 auto’s op eigen terrein. Langs de tuin en aan de teen van de Lekdijk loopt een brede watergang.

Bijzonderheden: - Vrijstaande woning met bijgebouw/gastenverblijf op royaal perceel van 2035 m2; - Unieke en rustige ligging; - Veel mogelijkheden en ruimte om hier uw eigen paradijs te maken; - Ruime parkeergelegenheid voor 4 auto’s; - Gelegen in het Groene Hart, op korte afstand van IJsstelstein en Utrecht; - Oplevering in overleg.

Nieuwsgierig naar deze fijne woning en fantastische plek? Onze specialist voor deze woning is Rob Polderman. Hij maakt graag tijd vrij om u een uitgebreide rondleiding te geven. Nog beter is om tijdens deze afspraak uw (NVM) aankoopmakelaar mee te nemen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 442

Overige

Perceel oppervlakte 2035
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 442

Overige

Perceel oppervlakte 2035
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij