Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u wonen in een prettige en kindvriendelijke woonomgeving, waarbij de supermarkt, de apotheek en basisscholen op loopafstand te bereiken zijn? Dan is deze ruime opgezette hoekwoning de ideale eengezinswoning voor u.

De woning is grotendeels onderhoudsvrij en heeft een royale doorzonwoonkamer met open keuken. Dopperstraat 22 biedt u maar liefst vier ruime en comfortabele slaapkamers, die u naar eigen smaak en behoefte kunt inrichten. Of u nu een thuiswerkplek nodig heeft, een speelkamer voor de kinderen, of een rustige leeshoek, de mogelijkheden zijn eindeloos in deze woning. Bovendien is het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg binnen 5 fietsminuten te bereiken, met talloze winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

Deze ruime woning op Dopperstraat 22 is meer dan alleen een woonruimte, het is een plek waar u kunt groeien, ontspannen en genieten van alle aspecten van het leven.

Indeling: Begane grond: Bij binnenkomst in de entree tref je de meterkast, toilet (hangend) en heb je toegang tot de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met laminaatvloer, spachtelputz wanden en onderhoudsvrije kozijnen door de gehele woning. In de woonkamer vind je de trap naar de 1e verdieping. De half open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken heb je een kleine doorloop met inbouwkast en toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: Via de trapopgang in de woonkamer kom je op de overloop van de 1e verdieping terecht. De overloop brengt je naar de 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloer, gestucte wanden en gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet (hangend), designradiator en wastafel met wastafelmeubel.

2e verdieping: De trapopgang op de 1e verdieping brengt je naar de 2e verdieping. Op de 2e verdieping vind je slaapkamer 4. De slaapkamer is afgewerkt met laminaatvloer, gestucte wanden en een dakraam.

De tuin: De achtertuin is zeer ruim en goed onderhouden en geeft toegang tot de aangebouwde berging. Je kunt de tuin betreden via de woning of via de carport, de carport heeft ruimte voor 1 auto.

Kenmerken van de woning: + Gelegen in rustige en kindvriendelijke woonomgeving. + Veel faciliteiten binnen handbereik. + Centrum is op 5 fietsminuten te bereiken. + 123m2 woonoppervlakte. + 190m2 perceeloppervlakte. + Royale woonkamer met open keuken. + 4 slaapkamers. + Onderhoudsvrije kozijnen. + Energielabel D.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 480

Overige

Perceel oppervlakte 190
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 480

Overige

Perceel oppervlakte 190
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt