Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

"Te koop wordt aangeboden dit zeer bijzondere en ruime herenhuis gelegen aan de Groot Hertoginnelaan 17 te ‘s-Gravenhage. Het herenhuis is gebouwd omstreeks 1896 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van ca. 339 m². Het herenhuis bestaat uit een begane grond, 1e verdieping, 2e verdieping en een 3e verdieping. Tevens beschikt het herenhuis over een kelder en een tuin gelegen op het noorden.

Kadastrale informatie:
Het woonhuis met ondergrond en tuin gelegen te 2517 EA 's-Gravenhage, Groot Hertoginnelaan 17, kadastraal bekend gemeente 's-Gravenhage, sectie N, nummer 3427 ter grootte van twee are en drie centiare (2 a 3 ca).

Locatie:
Het herenhuis is gelegen in de buurt Zorgvliet. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 7 minuten rijden.

Indeling:
Begane grond:
Entree met een zeer royale hal met toegang tot een ruim opgezette woonkamer, bijkeuken en de keuken. Op de begane grond zijn tevens een slaapkamer, badkamer en toiletruimte aanwezig. Middels de openslaande deuren in de woonkamer is er toegang tot de achtergelegen tuin. De begane grond is in totaal groot ca. 100 m².

1e verdieping:
Middels de overloop is er toegang tot een tweetal zeer ruime woonkamers. Er is tevens een slaapkamer aanwezig. Deze etage beschikt tevens over een balkon. De 1e verdieping is in totaal groot ca. 88 m².

2e verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld met een tweetal slaapkamers met elk een separate toegang tot een keuken. Daarnaast bevind zich een toilet welke toegankelijk is via de overloop. Tevens beschikt deze verdieping over een balkon. De 2e verdieping is in totaal groot ca. 77 m².

3e verdieping:
Op de bovenste verdieping van dit herenhuis bevinden zich een viertal slaapkamers en een keukenruimte. De 3e verdieping is in totaal groot ca. 74 m².

Mogelijkheid tot splitsen:
Op de website van Vastgoed Veiling staat een document gepubliceerd waarop concept-tekeningen zichtbaar zijn voor een eventuele splitsing van het herenhuis in 4 separate woningen. Er is nog geen proces tot splitsen in gang gezet.

Energielabel:
Het herenhuis beschikt over een energielabel D en is geldig tot 22 september 2031.

Bezichtigen is mogelijk op de volgende data:
- maandag 8 januari 2024 tussen 11:00 en 13:00 uur

Voor het inplannen van een afspraak dient u contact op te nemen met Vastgoed Veiling."














Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1896
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1896
Woon oppervlakte 339
Aantal verdiepingen 4

Overige

Leeg Ja
Herenhuis Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 203
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 8

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1896
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1896
Woon oppervlakte 339
Aantal verdiepingen 4

Overige

Leeg Ja
Herenhuis Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 203
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 8

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?