Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Waanzinnige villa met fantastisch uitzicht over Kinderdijk! Droomt u van een stijlvolle en ruime woning met een prachtig uitzicht? Zoek dan niet verder! Deze vrijstaande villa met een spectaculaire ligging aan het water en uitzicht over de molens van Kinderdijk biedt alles wat u zoekt en meer.

Deze prachtige villa is in 2010 gebouwd met oog voor detail en biedt ruimte en comfort op elk niveau. Op een perceel van 632 m² met een woonoppervlakte van maar liefst 238 m² is er voldoende ruimte voor u en uw gezin om te genieten van het luxueuze leven dat deze woning te bieden heeft. Zowel vanuit de woning als vanuit de tuin heeft u een adembenemend uitzicht op de beroemde molens van Kinderdijk. Het is werkelijk een uniek en spectaculair uitzicht dat u keer op keer zal betoveren. Kortom, hier komen wonen en de natuur samen. 

Er is een mogelijkheid om ook het naastgelegen kavel (495 m²) aan te kopen. Dit kavel beschikt over een bouwvergunning en is dus uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een vrijstaande villa of aanleggen van bijvoorbeeld een zwembad met poolhouse, het bouwen van een aanleunwoning of een tiny house voor uw kinderen. 

Kinderdijk is onderdeel van het Unesco Werelderfgoed en is een netwerk van negentien molens. De molens waren oorspronkelijk bedoeld om het water uit de laaggelegen polder omhoog te pompen, maar zijn vandaag de dag vooral een toeristische trekpleister waar een stukje van de Nederlandse historie geproefd kan worden.

De woning ligt in een rustige en groene omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen. In het centrum van Alblasserdam vindt u naast een grote diversiteit aan winkels ook andere voorzieningen zoals een breed aanbod aan horeca, een bioscoop, zwembad en diverse scholen. Ook liggen steden als Rotterdam en Dordrecht op steenworp afstand.

Dus als u op zoek bent naar een unieke en prachtige woning gelegen aan een natuurgebied en op een van de mooiste locaties van Nederland, dan is deze villa met uitzicht over Kinderdijk uw bezoek zeker waard. 

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Vanuit de voortuin is de entree te bereiken middels een statige trap. U komt binnen door dubbele openslaande deuren in een royale ontvangsthal. De hal geeft toegang tot de woonkamer en keuken. In de hal treft u de toiletruimte met toilet en fontein en een garderobekast met toegang tot de meterkast. 

Middels twee openslaande deuren is de woonkamer te bereiken. Deze is afgewerkt met een moderne blanken eiken visgraatvloer, inbouwspots en een gashaard. Ook is er een vide die zorgt voor een ruimtelijk effect en een fijne verbinding met de ondergelegen keuken en eetkamer. 

Vanuit de hal is ook de woonkeuken te bereiken, welke een halve verdieping lager ligt. Doordat de woning split level is ingedeeld, geeft dit een speelse en luxueuze uitstraling. Wat hier direct opvalt is het fenomenale uitzicht wat u heeft, zowel tijdens het koken als tijdens het dineren, over de molens van Kinderdijk. Deze verdieping is afgewerkt met een Belgisch hardstenen vloer. De keuken is voorzien van alle denkbare voorzieningen zoals een semiprofessioneel gasfornuis met 6 pitten, een grillbakplaat met daaronder een keramische kookplaat, 2 ovens (grilloven en sudderoven), geruisloze afzuigkap, Quooker en wijnklimaatkast. Verder is de keuken afgewerkt met greeploos elektrisch uitgeworpen laden en inbouwspots. Daarnaast bevindt zich in de woonkeuken een sfeervolle houtkachel welke ideaal is voor de winterse avonden. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale eettafel met fauteuils. In de woonkeuken zijn twee openslaande deuren die toegang geven tot de riante tuin. 

Souterrain:
Deze woning schikt zich uitermate voor werken aan huis. In het souterrain is een ruimte ingericht als kantoor (ook te gebruiken als slaapkamer) met een eigen entree aan de zijkant van de woning (fiscaal aantrekkelijk). Vanaf de zij entree komt u allereerst in de bijkeuken. Deze is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting en heeft toegang tot de aangrenzende inpandige berging. Daarnaast bevindt zich hier een extra keukenblok wat ideaal is voor het kantoor aan huis. Vanuit deze bijkeuken komt u op de overloop met toegang tot onder andere de werkruimte en overige vertrekken. Op deze verdieping is ook een separaat toilet in de hal. Tenslotte treft u hier de master bedroom. 

De master bedroom ligt in een rustig deel van de woning zodat u zich hier ongestoord kunt terugtrekken. Deze slaapkamer is voorzien van een inloopkast en een en suite badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche met regendouche, een ligbad en een vol eiken wastafelmeubel met een dubbele wastafel. 

Tussenverdieping:
Op de tussenverdieping (verdieping boven de woonkeuken) bevindt zich de tweede slaapkamer met eigen wastafel. Wat hier direct opvalt is de hoogte van het plafond wat een zeer ruimtelijk effect geeft. Daarnaast heeft deze kamer een grote raampartij met wederom een fantastisch uitzicht over de molens van Kinderdijk. 

Eerste verdieping:
De ruime overloop is voorzien van een toiletruimte, toegang tot de slaapkamers, badkamer en de vliering middels een vlizotrap. De vliering strekt zich over de gehele lengte van de woning, waardoor u veel bergruimte heeft. Ook bevindt zich hier de unit van het warmte terugwin systeem. 

De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een airco, vaste kast en een eigen balkon. De vierde volwaardige slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een airco. 

De met luxe overgoten badkamer is van alle gemakken voorzien! U treft hier een inloopdouche met regendouche, Whirlpool ligbad, dubbele wastafel, een gashaard, een Sauna met infrarood (Harvia) en een balkon met wederom een panoramisch uitzicht over Kinderdijk. 

Tuin:
De heerlijke tuin is riant door de ligging op een ruim perceel waardoor er altijd wel een plek is waar u kunt genieten van de zon of juist de schaduw. Door de begroeiing en de ligging aan het water biedt de tuin een oase van rust en privacy. U kunt heerlijk ontspannen op het grote terras en genieten van het prachtige uitzicht, terwijl u geniet van uw favoriete drankje. Daarnaast heeft u als toekomstige bewoner van West Kinderdijk 219 de mogelijkheid om te varen en vissen in dit indrukwekkende en historische gebied. Neemt u liever een duik? Dan is dat ook mogelijk, maar ook schaatsen inde winter behoort tot de mogelijkheden!

Langs de woning loopt een oprit waar u de auto op eigen terrein kunt parkeren. 

Aangrenzend aan de eetkamer bevindt zich een terras waar u in de lounge set kunt genieten van de rust en privacy die deze woning te bieden heeft. Gezellig barbecueën met vrienden? Dat kan ook! Aan het water ligt een heerlijk terras waar u uitkijkt over het prachtige waterrijke gebied, Kinderdijk. Ook is hier een overkapping met heater waardoor u tot in de late uurtjes kunt genieten van het indrukwekkende uitzicht. 

Bent u een natuurliefhebber? Ook dan bent u hier op de goede plek. Vogels zoals de Bruine Kiekendief, de IJsvogel, de Purper Reiger, de Roerdomp, de Koekoek en de Zwarte Stern kunt u hier regelmatig spotten.

Bijzonderheden:
- In 2010 onder architectuur gebouwd;
- Bewoners kunnen lid worden van een stichting. Met dit lidmaatschap mag u varen en vissen in en rondom Kinderdijk;
- De gehele woning is voorzien van vloerverwarming welke per ruimte te bedienen is;
- De gehele woning is voorzien van een WTW-installatie;
- Energielabel A;
- Er is een mogelijkheid om ook het naastgelegen kavel met bouwvergunning ter grootte van 495 m² aan te kopen; hierdoor behoort bijvoorbeeld dubbelbewoning ook tot de mogelijkheden;
- De situatietekening geeft ook het naastgelegen perceel weer;
- Levering in overleg; conform roerende zakenlijst.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 238
Inhoud woonhuis 1170
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Aan water Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 632
Split level Ja
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Hout
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Geheel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 238
Inhoud woonhuis 1170
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Aan water Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 632
Split level Ja
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Hout
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Geheel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars Dordrecht