Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUW APPARTEMENT MET HEERLIJK BALKON! Ben je klaar voor het nieuwe wonen?! Instapklaar en wonen zonder investering in de afwerking. Dit is je kans om te wonen in een appartement met een uniek vrij uitzicht over de binnenstad van Leiden!

We hebben per direct een mooi spiksplinternieuw 2-kamerappartement beschikbaar op de vijfde verdieping van de Octagon.

Van buiten is het gebouw prachtig om te zien. Interesse om de binnenkant ervaren? Lees dan even verder.

Via de imposante entree gaan we het gebouw binnen en met de lift bereiken we de vijfde verdieping en stappen we het appartement binnen.

Binnen gekomen is het gelijk heerlijk vertoeven door de vloerverwarming. De woonkamer met mooie hoekkeuken en uiteraard een vrij uitzicht, geeft direct de kwaliteit weer van hoe het wonen hier kan zijn. Een strakke keuken (van alle gemakken voorzien), een mooie grote slaapkamer, mooie wasruimte/berging en een strak afgewerkte badkamer zorgen ervoor dat je niets aan comfort ontbreekt.

Vanuit de woonkamer en de slaapkamer is er toegang tot het balkon met een mooi uitzicht over de stad. Is het hoog zomer op momenten te warm op het balkon, dan raden we je aan om de deuren dicht te houden en te genieten van de vloerkoeling waardoor het heerlijk toeven is binnen.

Rust en dat middenin de stad, bijzonder toch?

Welkom in de Vliegerstraat 36!

We zijn benieuwd hoe jij straks het nieuwe wonen ervaart.

Huurprijs: € 1.695,-- per maand excl. E/W/TV/Internet.

Bijzonderheden: - 2-kamerappartement met unieke ligging - Leiden-CS op slechts 3 minuten lopen - De bruisende stad aan je voeten - Geheel voorzien van vloerverwarming en -koeling - Geheel voorzien van fraaie pvc vloer - Fraaie hoekkeuken van alle gemakken voorzien - Complete en luxe badkamer - Eigen fietsenberging - Beschikbaar per direct voor minimaal 2 jaar - Servicekosten € 50 - Energielabel A+ - Inkomenseis is minimaal 3x de maandhuur. - 2 maanden borg - Niet voor delers

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 180

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 180

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Fides makelaars