Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

GOED NIEUWS! HET LANGVERWACHTE MOMENT IS EINDELIJK AANGEBROKEN: HET APPARTEMENT IN DIT NIEUWBOUWCOMPLEX IS OPGELEVERD EN STAAT NU KLAAR OM BEWONDERD TE WORDEN. WE ZIJN VERHEUGD OM U UIT TE NODIGEN VOOR EEN EXCLUSIEVE BEZICHTIGING VAN DEZE PRACHTIGE WOONRUIMTE!

Wonen in hartje Leiden en genieten van alle luxe en comfort? Plannen om een nieuwbouwappartement te kopen, maar niet om twee jaar of langer te wachten? Dan is dit je kans!

Tel daarbij op een mooie keuken in de living, een ruime slaapkamer, een heerlijk overdekt balkon met uitzicht over Leiden en geen last van de energietransitie in de toekomst, dus enorm duurzaam. Ben je al om?!

In het nieuwbouwplan Octagon is het heerlijk thuiskomen. Je fiets parkeer je in je eigen fietsenberging en onderweg naar de lift haal je even de post uit de brievenbus. Op de 5e verdieping aangekomen betreden we het appartement.

Eenmaal binnen in de hal is een logische indeling. Of we gaan links naar de badkamer en slaapkamer, rechtdoor naar de woonkamer of naar rechts naar de technische ruimte. We kiezen voor rechtdoor…

In de living valt gelijk het grote raam op met uitzicht over nieuw stedelijk Leiden en de deur naar het balkon. De deur lekker opzetten zal hier meer regel dan uitzondering zijn. De keuken is van alle gemakken voorzien. Vanaf het balkon zit je heerlijk rustig beschut te genieten van het leven. Zo zou het leven moeten zijn…

Terug gekomen in de hal hebben we toegang tot de ruime slaapkamer, een praktische technische ruimte en de badkamer met toilet.

Voor de badkamer en toilet is het tegelwerk en sanitair al uitgezocht en geïnstalleerd. De vloer is nog naar eigen smaak in te vullen, hetzelfde geldt voor de afwerking van de wanden. Dit kun je na de oplevering zelf organiseren. Uiteraard kunnen we je helpen bij je keuze hierin.

Kortom: Het nieuwe wonen in hartje Leiden!

Resume: - Nieuwbouw in Octagon en in maart/april 2024 al wonen! - Zeer hoogwaardige architectuur - 57m² woonoppervlakte (gebruiksoppervlakte conform architect) - Complete keuken van alle gemakken voorzien - Heerlijk privé balkon met zicht op de daktuin en omgeving - Eigen fietsenberging - Vloerverwarming en -koeling - Meerlaags glas - Hoogwaardige isolatie in de muren - Ruime (slaap)kamer - Vloer en wanden nog zelf te organiseren

Financiële huishouding - De kosten voor de VvE zijn nog niet bekend (schatting € 125,- per maand) - Voor de warmtepompinstallatie een bijdrage van ca. € 90,- per maand + verbruik. - SWK-garantie.

Welkom in Octagon Dit appartement maakt deel uit van het unieke plan Octagon. Octagon bevindt zich op loopafstand van Leiden Centraal, de oude binnenstad en als het ware ligt alles aan je voeten.

Duurzaam De energiebehoefte voor het appartement zal worden opgewekt via duurzame energiebronnen. Een warmtepomp staat al een tijdje bekend als hét geijkte alternatief voor de aloude cv-ketel. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is, dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie, zodat het appartement op warme dagen voorziet in een heerlijk binnenklimaat. Zo bent u het hele jaar door verzekerd van een heerlijk wooncomfort.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 190

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 190

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Fides makelaars