Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Binnenkort start onze SMASH Makelaars, Sander van Meerten, met de bezichtigingen van dit heerlijke hoek appartement in Mariahoeve Den Haag

Via de woningwebsite van deze woning (het adres zwedenburg244 en dan .nl) kunt u zelf het tijdvak uitkiezen om te komen bezichtigen.

Mariahoeve, een van de de groenste wijken van Den Haag is waar dit ruime appartement zich bevind.

Ben je opzoek naar een prettig licht en ruim drie (voorheen) vierkamer hoek appartement in het vredige en groene wijk Mariahoeve? Zoek dan niet verder! Dit prachtige appartement beschikt over een nette keuken,  badkamer en toilet en is ideaal voor starters.


Mariahoeve bevindt zich op een centrale locatie in een groene en rustige omgeving, en parkeren voor de deur is kosteloos. Belangrijke snelwegen naar steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn eenvoudig bereikbaar. Bovendien zijn het strand van Scheveningen en het bruisende centrum van Den Haag uitstekend te bereiken per fiets of openbaar vervoer. In deze wijk zelf is er genoeg te vinden zoals een winkelcentrum 'Het Kleine Loo met winkels zoals: Albert Heijn, Hoogvliet, Fit for Free, de Kaas/notenboer, stomerij, schoenenmaker etc., tramhalte(6) richting de Mall of the Netherlands in Leidschendam-Voorburg. Verder zijn er diverse (internationale) scholen. Of u kunt aan de wandel of op de fiets richting het Landgoed Marlot, het Haagse bos of naar de Duinen in Meijendel om heerlijk tot rust te komen.

Kortom: het is een bezichtiging waard! ** Bekijk ook de video en plattegrond**

 Indeling:

Afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau met intercom en toegang naar de hal met de liften of de trap die u brengen naar het appartement op de 3e verdieping.

Entree van de woning, L-vormige hal met meterkast kast en garderobekasten. Via de hal heeft u toegang tot alle vertrekken, Keuken met vaatwasser,  gaskookplaat, oven, woonkamer met bergingskast en kunststofkozijnen met dubbelglas, nu twee voorheen drie slaapkamers. De derde slapkamer is nu de eetkamer met deur naar het ruime zonnige balkon, badkamer met een douche, wastafel en wasmachine aansluiting en modern toilet met fonteintje. Het appartement is grotendeels voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden:

 - Gebruiksoppervlakte NEN-gemeten ca 83m2;
- Inhoud NEN-gemeten 254 m3;
- Bouwjaar 1966;
- Erfpacht loopt tot 31-12-2035 (belangrijk voor een hypotheekverstrekker om te weten, onze financieel adviseur kan u er bij helpen;
- Erfpacht 48,28 per halfjaar;
- Blokverwarming;
- Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 240,= en voorschot stookkosten €55,=;
- Warmwater via huurboiler;
- Zonwering over de hele breedte aan de achterzijde (bij balkon en woonkamer);
- Woonkamer en slaapkamer kunststofkozijnen en dubbelglas;
-Overige kozijnen zijn van hout met enkelglas;
- Woning is in 2020 volledig opgeknapt;
- Oplevering in overleg;
- in de koopovereenkomst zal een asbest en- ouderdomsclausule worden opgenomen
- Via Zwedenburg244 en dan .nl kunt u uw bod uitbrengen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen. Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 252
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 252
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

SMASH Makelaars