Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Betreed een unieke stadsvilla, gelegen in het bruisende hart van Oud-Beijerland! Deze bijzondere woning, gelegen aan de levendige Kerkstraat 41, belichaamt de perfecte samensmelting van karakter, comfort en moderne voorzieningen. Oorspronkelijk twee afzonderlijke appartementen uit 1980, is dit schitterende pand getransformeerd tot een indrukwekkend ruim herenhuis. Met een royaal woonoppervlak van 236m² biedt deze woning een weelde aan ruimte. De indeling omvat een riante woonkamer, een woonkeuken, vijf slaapkamers (waarvan één met inloopkast), twee badkamers, een dakterras en een ruime achtertuin compleet met terrasoverkapping. De woning verwent haar bewoners met extra's, waaronder volledige vloerverwarming op de begane grond, een moderne gashaard in de woonkamer, 12 zonnepanelen, rolluiken bij de slaapkamers, een harmonica deur naar de achtertuin die binnen en buiten naadloos verbindt, en een energielabel A. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog jouw bezichtiging!

Wonen in Oud-Beijerland!
De woning is gelegen in de populaire wijk Centrum-Zuid. Alles wat dit prachtige dorp je bieden heeft, van winkels en restaurants tot recreatie, ligt binnen handbereik. Ervaar het beste van het centrum van Oud-Beijerland; een sfeervolle haven, het gezellige marktplein, boetiekjes, lokale winkels en eetgelegenheden, allemaal op loopafstand. Deze woning biedt een unieke ervaring waar historie en moderniteit samenkomen, waardoor u kunt genieten van rust thuis en het bruisende sociale leven om de hoek.

Indeling
Begane Grond:
De begane grond van Kerkstraat 41 combineert functionaliteit met een warme uitstraling. Centraal staat de ruime woonkamer, verrijkt met een doorkijk gashaard die zorgt voor zowel warmte als een aangename sfeer. De vloer, uitgerust met vloerverwarming, is bekleed met houtlooktegels die zowel praktisch als stijlvol zijn. De keuken, strak en volledig uitgerust, is het kloppende hart van deze woning. Het verlengde aanrechtblad op het kookeiland nodigt vrienden en familie uit om gezellig aan te schuiven en mee te praten tijdens het koken. Met een kookeiland, 5-pits gasfornuis, inbouwapparatuur zoals een combimagnetron en heteluchtoven, en een vaatwasser, is deze ruimte ideaal voor zowel dagelijkse maaltijden als uitgebreide diners. De keuken biedt bovendien voldoende opbergruimte voor al je keukengerei. Voor liefhebbers van een uitgebreide eettafel is er een ideale plek tussen de moderne gashaard en het kookeiland, waardoor een sfeervolle eethoek ontstaat. Grote harmonica deuren aan de achterzijde van de woning openen naar de riante tuin, waardoor de grens tussen woonkamer en buiten vervagen. In de zomermaanden geeft dit het gevoel van buiten koken. Ervaar het comfort en de gezelligheid van deze unieke ruimte, waar wonen en samenzijn hand in hand gaan De afwerking van de begane grond is van hoge kwaliteit, met glad gestucte wanden die een gevoel van ruimtelijkheid en elegantie toevoegen. Deze verdieping is ontworpen om zowel comfortabel als functioneel te zijn, wat het tot een ideale leefruimte maakt.

Eerste Verdieping:
Voortbouwend op de warme en functionele sfeer van de begane grond, biedt de eerste verdieping van Kerkstraat 41 een privé- en comfortabele woonruimte. Deze verdieping huisvest drie slaapkamers, elk ontworpen met het oog op rust en ontspanning. De hoofdslaapkamer is een ware oase, compleet met een en suite badkamer, inlooplast en toegang tot een eigen dakterras - perfect voor rustige momenten in de open lucht. De badkamer, een toonbeeld van moderne elegantie, is uitgerust met een metallic stucwerk, een wandmeubel van mangohout met ingebouwde kranen, en spiegels die condensvorming voorkomen. Voor wie privacy hoog in het vaandel heeft, zijn de rolluiken in de grote slaapkamer een welkome toevoeging. Ze bieden niet alleen bescherming tegen licht en geluid van buitenaf, maar verhogen ook het gevoel van geborgenheid en comfort.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping van Kerkstraat 41 is een ware toevoeging aan het huis, ideaal voor diegenen die behoefte hebben aan extra ruimte en privacy. Deze verdieping herbergt twee ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor comfortabel wonen. De kamers zijn perfect voor tieners, gasten, of zelfs als hobby- of studeerkamer. Naast de slaapkamers biedt de zolder ook praktische opbergruimte. Deze ruimtes zijn ideaal voor het opbergen van seizoensartikelen, koffers of andere spullen die niet dagelijks nodig zijn, maar toch binnen handbereik moeten blijven. Een volledig uitgeruste badkamer maakt de zolderverdieping compleet. Voorzien van zowel een bad als een aparte douche, een wastafelmeubel en een zorgvuldig doordacht design, biedt deze badkamer een plek van rust en ontspanning. Of het nu gaat om een snel ochtendritueel of een lang bad in het weekend, deze badkamer voldoet aan al uw behoeften. De tweede verdieping van dit huis is een perfecte combinatie van functionaliteit en comfort, waardoor het een ideale aanvulling is op de rest van het huis.

Tuin:
De tuin vormt het perfecte verlengstuk van deze woning. Bij het betreden van de tuin valt meteen de indrukwekkende terrasoverkapping op, die niet alleen voorziet in een schaduwrijk toevluchtsoord op zonnige dagen, maar tevens is uitgerust met elektra. Dit biedt de mogelijkheid om 's avonds te genieten van sfeervolle verlichting. Een houten berging zorgt voor voldoende ruimte voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen en andere benodigdheden. De tuin is doordacht aangelegd met oog voor detail, waarbij het fraai aangelegde terras uitnodigt tot het creëren van meerdere zitjes. Of je nu de voorkeur geeft aan een intieme setting of liever geniet van de ochtendzon tijdens een ontspannen ontbijt, deze tuin biedt alle mogelijkheden. De achtertuin is gelegen op oosten, waardoor je elke dag begroet wordt met de stralen van de opkomende zon.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 236
Inhoud woonhuis 795
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 60
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 236
Inhoud woonhuis 795
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 60
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

PH makelaardij