Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de Brederolaan in Waddinxveen bieden wij vanaf nu dit ruime 4 kamer appartement aan. Dit verzorgde appartement heeft een ruim balkon en is gelegen op de 2de verdieping van het 3-laags tellende, en daarmee kleinschalige, appartementencomplex. Het complex is rond 1970 gebouwd en heeft een afgesloten entree met intercomsysteem, bellentableau en een ruime berging in de onderbouw. Het appartement zelf heeft een inhoud van ongeveer 275 m³ en de woonoppervlakte bedraagt 86 m². Openbaar vervoer, winkels en recreatiegebied “Het Gouwebos” liggen op loopafstand. Onder het complex bevindt zich een gezellige winkelgalerij.

Globale indeling:

Begane grond. Afgesloten en ruime entree met de brievenbussen, bellentableau en intercom. Toegang tot de bergingen en via de trapgang naar de 3 woonlagen.

Entree tot de woning middels een voorhal met daarin een vaste kast en meterkast. Deze meterkast is voorzien van een moderne indeling bestaande uit 9 groepen, aardlekbeveiliging en een kookgroep. De centrale hal geeft toegang tot de keuken van ongeveer 320 x 250, het toilet en de badkamer met douchehoek. Ook de drie slaapkamers en de woonkamer zijn hier vandaan bereikbaar. De gesloten keuken is in 2019 voorzien van een compleet nieuwe indeling met veel berg-, en werkruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, koel/vriescombinatie, combimagnetron en een inductiekookplaat met afzuigkap. Onder het werkblad aan de overzijde is ook de wasmachineaansluiting gerealiseerd. Keurig afgewerkt dus!

De mooie vloer van de keuken loopt door tot in alle andere vertrekken van het appartement en betreft een onderhoudsvriendelijke pvc-vloer. De badkamer heeft een L-vormige indeling en is voorzien van een douchehoek en wastafel. Naast de badkamer is het toilet gesitueerd.

Twee van drie slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en hebben een afmeting van circa 268 x 442 en 183 x 352 cm. Laatste genoemde kamer heeft toegang tot het balkon. Dit balkon is gelegen op het oosten en heeft een oppervlakte van ruim 7 m². De derde en grootste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft een afmeting van 375 x 313 cm. Deze kamer is eventueel geheel bij de woonkamer te betrekken, door alleen de vaste kastenwand te verwijderen. Hiermee ontstaat er één flinke woonkamer van ongeveer 40 m2.

Maar de huidige woonkamer is met 373 x 667 cm ook zeker niet klein te noemen, en met de plezierige daglichtinval voelt de ruimte zelfs heel fijn en licht aan. Zoals eerder beschreven ligt er een mooie pvc vloer en zijn de wanden keurig afgewerkt. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de levendige Brederolaan en de winkels

Bijzonderheden: In de onderbouw van het complex is een privé fietsenberging aanwezig van ruim 7 m2. Deze is bereikbaar vanuit de centrale hal en de achteringang. De servicekosten zijn € 158.62 (exclusief € 180,- voorschot stookkosten) per maand. De oplevering is in overleg, waarbij verkoper een indicatie afgeeft van september 2024.

Ben je enthousiast geworden? Bel ons dan snel voor een bezichtiging.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. We nodigen je uit om eens uitvoerig te kijken naar de fotopresentatie van dit huis. Deze zijn samen met de 2D en 3D plattegronden te vinden op deze of onze site.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 285
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24.88
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 285
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24.88
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen