Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt u een fantastische en verrassende tussenwoning gelegen in een knusse straat? Mogelijk heeft u dan uw woning gevonden !!!
Deze woning is instap klaar, heel veel woongenot en gelegen op een gunstige locatie in Ridderkerk.

Deze woning, gelegen aan de Gouwestraat in Ridderkerk heeft maar liefst vijf slaapkamers en een studeerkamer en is ideaal voor gezinnen of voor degene die ruimte zoeken. Met een doorzon woonkamer biedt deze woning voldoende natuurlijk lichtinval, welke een aangename woonsfeer creëert. Duurzaam en toekomstgericht heeft deze woning maar liefst 14 zonnepanelen uit 2022!
De woning heeft een royale voor en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zonnige westen, dus altijd een plekje in de zon! Het plaatje is helemaal compleet met de veranda (2022) in de achtertuin, waar je heerlijk tot rust kunt komen.

De locatie is ideaal voor gezinnen met alle voorzieningen binnen handbereik. Van openbaar vervoer en winkels tot scholen en kinderopvang, je hebt alles in de buurt. Bovendien ben je binnen enkele minuten op de snelwegen, waardoor je alle kanten op kunt. Ook de Fast Ferry voor een snelle reis naar Rotterdam/Dordrecht, voegt echt veel waarde toe aan de locatie. Het lijkt alsof deze buurt het beste van beide werelden biedt: rust en groen, maar toch dicht bij alle nodige voorzieningen en met goede verbindingen naar de stad.

Omschrijving Indeling;

Begane grond
Entree, hal en gang met moderne groepenkast, half betegelde toiletruimte, In de hal bevindt zich de trap naar de 1e verdieping. Tevens heeft u vanuit de hal toegang tot de lichte en zeer sfeervolle woonkamer met een mooie laminaatvloer en staat in verbinding met de open keuken welke is voorzien van een schiereiland en is voorzien van een 5 pits SMEG fornuis met wokbrander, afzuigkap, combi magnetron, koelkast/vriescombinatie, wijnkoeler en vaatwasmachine.
Via de schuifpui kom je in de nette aangelegde achtertuin gelegen op het westen met een stenen schuur en veranda.

1e verdieping:
Overloop met laminaatvloer en open trap naar de 2e verdieping. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer aanwezig. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De tijdloze, in beige uitgevoerde badkamer is voorzien van een ligbad met handdouche, spatscherm en mengkraan, een badkamermeubel met spiegelkast en een dubbele wastafel, 2e zwevend toilet. Het plafond is gestuct en heeft inbouwspots. Er is een raam dat voor natuurlijke ventilatie en daglichtinval zorgt.

2e verdieping:
Overloop voorzien van een laminaatvloer. Er bevinden zich hier 2 slaapkamers. Een Slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde en een slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde, hierdoor is er veel bergruimte achter de knieschotten gecreëerd. Naast de 2 slaapkamers is er een studeerkamer gesitueerd en een aparte wasruimte met opstelling van de was- en droogautomaat en de cv-combiketel. Tevens is er ook een kleine vliering welke via slaapkamer aan de achterzijde te bereiken is. Kortom voldoende opbergmogelijkheden.

Tuin:
De voortuin is voorzien van elektra, wateraansluiting en een handmatig bedienbare zonwering. De achtertuin met achterom is gelegen op het westen en voorzien van een stenen berging, De zonwering is aan de achtertuin automatisch te bedienen. Tevens is de tuin voorzien van een gezellige veranda, welke is opgebouwd uit douglashout en gepotdekseld (bouwjaar eind 2022)

Bijzonderheden:

Bouwjaar: circa 1970
Energie-label C
14 zonnepanelen uit 2022
5 slaapkamers en een studeerkamer
Zonnige achtertuin met veranda
Verwarming en warm water: Cv-combiketel Remeha Calenta 2014
Eigendom: Volledig eigen grond
Beglazing: Dubbele beglazing op de badkamer na
Fijne buren en geen rokers woning!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie of afwijkingen in de foto's.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 423
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 152
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 423
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 152
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HS Makelaars