Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

MELD JE VIA ONZE WEBSITE AAN VOOR HET OPEN HUIS VAN 10 APRIL A.S. VAN 17.00 TOT 19.00 UUR & 13 APRIL A.S. VAN 11.00 TOT 13.00 UUR.

VOORSPRONG OP ANDERE KIJKERS? BEKIJK VOORAF HET WONINGDOSSIER MET ALLE RELEVANTE INFORMATIE! MELD JE AAN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT DEZE WONINGSTUKKEN.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op. Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 18 APRIL 2024 20:00 UUR

Licht en fijn drie kamer hoekappartement met ruime berging in de kelder. In Rotterdam Oud-Mathenesse op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen! Gunstige ligging met directe uitvalswegen de stad uit. Bus, tram en metro op loopafstand.

Indeling binnen
Deze hoekwoning is gelegen op de eerste verdieping bereikbaar via gezamenlijk portiek, heeft een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Goede ligging aan rustige weg en op loopafstand van diverse supermarkten, horeca, kinderdagverblijven en basis- en middelbaar onderwijs, speeltuinen, sport en recreatie, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het balkon is zonnig gelegen op het westen met vrij uitzicht op het speelpleintje direct voor het appartement.

De indeling is als volgt:
- Entree/hal met toegang tot alle vertrekken.
- Meterkast met 6 groepen en een aardlekschakelaar.
- 2 slaapkamers aan de achterzijde, beiden groot genoeg voor een tweepersoonsbed en een kast.
- Ruime badkamer voorzien van een inloopdouche wastafel en toilet.
- Woonkamer met open keuken en deur naar het balkon. De woonkamer met keuken is zeer licht doordat deze aan 3 zijden ramen heeft op oost, zuid en
west. Je zit dus de hele dag heerlijk in de zon.
- Open keuken in wandopstelling voorzien van inbouwapparatuur zoals een oven en een koel-/vriescombinatie, een vaatwasser en gaskookplaat en een
afzuigschouw.
- Het balkon ligt aan de voorzijde op het westen met vrij uitzicht op het speelplein. Het speelplein is in 2022 vergroend en zal in 2025 (met vervangen van de
riolering) opnieuw ingericht worden met extra groen.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en beschikt over een doorgelegde laminaatvloer. C.V.-combiketel aanwezig van 2017.

De VvE is zeer actief met een fijn goed bereikbaar beheer en heeft een maandelijkse bijdrage van €159,95. Oktober 2023 is het volledige dak en hemelwaterafvoer vernieuwd en geïsoleerd. Op de planning voor 2024 staat de renovatie van de portieken en overige gezamenlijke ruimtes. De woning beschikt over een ruime berging van ca. 13m2. Waar je al je klus en hobby spullen kwijt kan. In de straat is betaald parkeren. Een vergunning is aan te vragen via de gemeente Rotterdam.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1940;
- Woonoppervlakte 53 m2;
- Ruime berging ca 13 meter;
- Verwarming en warmwater middels Cv-ketel;
- De woning is voorzien van dubbel glas;
- Ouderdom/materiaalclausule van toepassing;
- Overdracht vindt plaats bij De Nationale Notaris

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte. Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan. Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 53.2
Inhoud woonhuis 175.75
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 53.2
Inhoud woonhuis 175.75
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar