Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zelf gratis wonen door studio boven te verhuren? Dat kan in dit sfeervolle appartement met twee afzonderlijke bewoonbare woonlagen!
Deze twee woonlagen, met de in 2021 gerenoveerde werkzaamheden, zorgen voor een hedendaags wooncomfort en beschikken beide over een badkamer, keukenvoorzieningen en een balkon. De twee ruime balkons zijn gelegen op het noordwesten waardoor u vooral in de middag en avond optimaal kunt genieten van de zon. In de living ervaar je een knusse sfeer waardoor u elke dag heerlijk thuis kunt komen. En ook van de ligging word je blij! De woning is namelijk gelegen in de buurt Oud-Mathenesse op de grens van Schiedam en Rotterdam. Hierdoor zijn alle voorzieningen in enkele minuten te bereiken. Zo vindt u het openbaar vervoer, winkels voor de dagelijkse boodschappen en het bedrijventerrein Nieuw-Mathenesse met onder andere het grootste dakpark van Europa binnen een handomdraai. Kortom wacht niet te lang en plan snel een bezichtiging in voor deze instap klare woning!

Indeling:

Begane grond:
De karakteristieke en gezellige portiek biedt toegang tot de entree van de woning.

Eerste verdieping:
De entreehal is voorzien van de meterkast en een trapopgang. Door middel van deze trapopgang is de woning op de eerste verdieping te betreden. De moderne keuken is van alle nodige gemakken voorzien zoals een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een magnetron en een vaatwasmachine. Verder is in de keuken plek voor een fijne eethoek en is de woonkamer, de badkamer en het balkon vanuit hier te bereiken. De volledig betegelde badkamer beschikt over een douche, een wastafel en een handdoeken radiator. De wasmachine aansluiting en de opstelling van de cv-ketel zijn tevens hier gelegen. De deur tussen de keuken en de woonkamer is voorzien van glas waardoor er een speelse doorkijk wordt gecreëerd. Op deze manier blijft er contact tussen deze ruimtes mogelijk. De woonkamer heeft grote onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen met dubbel glas waardoor u zo vrij zicht heeft op het groene perkje, de singel en de ‘Lee towers’.

Derde verdieping:
Bij het betreden van de derde verdieping komt u terecht in een grote ruimte, welke op dit moment is ingedeeld als een tweede woonruimte. Een ideaal vertrek voor een tiener bijvoorbeeld. Maar deze ruimte kan natuurlijk ook worden ingericht als slaapkamer. Door middel van de schuifpui is er toegang tot het grote balkon. Verder is deze ruimte voorzien van een keukenblok en is de tweede badkamer te betreden. Het keukenblok beschikt over een elektrische kookplaat en een combi-oven. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, een wastafel en mechanische ventilatie. Ook is hier de wasmachine aansluiting en de opstelling van de boiler gelegen.

Exterieur:
Dit appartement beschikt over maar liefst twee balkons, beide woonlagen één. De balkons zijn gelegen op het noordwesten waardoor u fijn in de middag en avond in de zon kunt zitten. Dat is toch heerlijk? Na een lange werkdag in de zon zitten en genieten onder het genot van een lekker drankje.

Ligging:
Het appartement is gelegen op een toplocatie! Namelijk zeer rustig aan een brede straat met een singel aan de voorzijde en toch gunstig dicht bij het openbaar vervoer en andere uitvalswegen (A4 en A20). Het trein- en metrostation Schiedam Centrum en metrostation Marconiplein bevinden zich op loopafstand. Ditzelfde geldt voor diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en stadshaven brouwerij. Hier kunt u niet alleen genieten van een vers gebrouwen bier, maar ook van een heerlijk diner. Ook de floating farm, Weelde, beeldenpark AVL Mundo, het grootste dakpark van Europa en de glas- en jeneverindustrie bevinden zich in; ‘Nieuw-Mathenesse’. Dit bedrijventerrein vlak bij de historische binnenstad is een gebied met een rijke historie waarbij er wordt gewerkt om van deze plek een levendige, groene, autoluwe en moderne plek te maken. Bovendien bereikt u met de fiets binnen enkele minuten zowel het centrum van Schiedam als het centrum van Rotterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1937
- Volledig voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen
- Pand intern geheel gerenoveerd (leidingwerk, gas en elektra vervangen), 2021
- Keuken eerste woonlaag geplaatst, 2021
- Badkamers gerenoveerd, 2021
- Fermacell vloer gelegd beide woonlagen, 2021
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, eigendom 2021
- Derde verdieping voorzien van 80-liter boiler, eigendom 2021
- Actieve VvE, bijdrage €67,50 p/m
- Energielabel G
- Eigen berging in onderbouw
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen. Notariskeuze en kosten In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Rotterdam van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Rotterdam omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 263
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Appartement
Energielabel G
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2021
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel 3
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 263
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Appartement
Energielabel G
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2021
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel 3
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars