Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij mogen u weer een prachtig, modern en instapklaar 3-(voorheen 4-)kamerappartement aanbieden. De woning is op eigen grond gelegen in de groene, sfeervolle en geliefde woonwijk “De Oorden” in Groot-IJsselmonde. Stap binnen en laat u verrassen door de unieke kenmerken van dit huis.

Dit prachtige appartement is op eigen grond gelegen en heeft daarnaast een erg gunstige ligging. In de nabije omgeving is veel groen, door de vele plantsoenen en bomen, maar tegelijkertijd zijn alle “stadse” faciliteiten binnen handbereik.

Het openbaar vervoer is er goed vertegenwoordigd. U kunt met tram of bus gemakkelijk reizen door Rotterdam, of bijvoorbeeld naar Ridderkerk of Dordrecht. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de snelweg A15 en A16.

Op loop/fietsafstand ligt het overdekte winkelcentrum “Keizerswaard”, waar u naast winkels en supermarkten voor alle dagelijkse boodschappen, ook tal van andere winkels kunt bezoeken. U vindt hier de tramhaltes en bushaltes waarvandaan u verder kunt reizen.

Voor de liefhebbers van sportieve activiteiten is hier ook voldoende te beleven. Fietsen en wandelen kunt u in park “de Twee Heuvels”. Er is een sportschool (“Basic Fit”) en een zwembad (“Zwembad IJsselmonde”) op minder dan 10 minuten fietsafstand van uw huis.

Ook voetballers kunnen kiezen uit meerdere clubs. De IJsselmondse Voetbalvereniging “de Zwervers” en “LMO” zijn in de omgeving te vinden.

En wat denkt u van “Jump xl”, voor urenlang jump-plezier voor groot en klein, het indoorspeelparadijs “Monkeytown", een bowlingbaan en een tennisvereniging? Allemaal dichtbij!

Wordt dit uw nieuwe huis? Kom snel een kijkje nemen! Bel ons voor een bezichtiging, voordat het te laat is!

U komt binnen in de keurige hal, met bellentableau en brievenbussen. In de onderbouw bevinden zich de bergingen. U betreedt uw etage met de trap naar de 3e verdieping.

Uw voordeur geeft toegang tot de ruime hal, welke toegang biedt tot de verschillende vertrekken.

De woonkamer is ruim en licht (voorheen 2 kamers), met grote raampartijen en is voorzien van een living met apart eetgedeelte.

Via de hal komt u in de keuken (Bruynzeel), welke van alle gemakken is voorzien. Een
vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap. Allen van het merk Siemens.

De badkamer beschikt over een douchegedeelte en wastafel en biedt toegang tot het aan de achterzijde gelegen balkon. In de hal is een separaat toilet aanwezig.

Er zijn twee slaapkamers. De ouderslaapkamer grenst direct aan het balkon, alwaar u geweldig uitzicht heeft over het keurig onderhouden groene plantsoen. U kunt hier heerlijk wakker worden, door eerst een bakje koffie op het balkon te drinken, genietend van het groene uitzicht, voordat u aan een dag met hard werken begint. Een rustmomentje om elke dag mee te starten!

De tweede slaapkamer is eveneens aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over een wasmachineaansluiting. U kunt deze kamer inrichten als kinder-, hobby-, logeerkamer of thuiskantoor, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Is uw hart sneller gaan slaan van de locatie, en de woning? Dat kunnen wij ons voorstellen! Bel ons snel om een bezichtiging in te plannen!

- De woning is op eigen grond gelegen en vrijwel volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas (met uitzondering van de slaapkamer).
- Warm water en verwarming via een cv-ketel (eigendom, Vaillant, 2012).
- Zeer ruime berging van +/- 17 m2
- Energielabel: E
- VvE-bijdrage: € 167,82 per maand
- Oplevering: kan snel
- De notaris is voorbehouden aan de verkoper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 230
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2012
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 230
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2012
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mom Makelaardij