Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fijn en rustig genieten aan de Sportlaan 218!
Dit charmante voormalig 3-kamer appartement biedt het hedendaagse wooncomfort met onder andere een riante living, één slaapkamer en een royale badkamer. In de living ervaart u direct een aangename sfeer. De grote raampartijen zorgen namelijk voor een overvloed aan natuurlijk licht. Stap vanaf de begane grond naar buiten en laat u verrassen door de gemeenschappelijke tuin, een groene oase om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. In de zomer kunt u hier zelfs heerlijk BBQ’en! Gelegen op een serene locatie, maar slechts een steenworp verwijderd van alle benodigde voorzieningen. Zo is bijvoorbeeld het winkelcentrum ‘Van Hogendorpkwartier’ en het openbaar vervoer op loopafstand gesitueerd. Kortom de perfecte balans tussen gemak en comfort. Wanneer verwelkomt u dit appartement als thuis?

Indeling:

Begane grond:
Door middel van het bellentableau aan de buitenzijde van het appartementencomplex is de gezamenlijke entreehal te betreden. De gezamenlijke entreehal is zeer ruim opgezet en biedt toegang tot de berging in onderbouw. De vaste trap in de gezamenlijke entreehal zorgt voor toegang tot de hal en het appartement op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Vanaf de galerij is er zicht op de groene en goed verzorgde gezamenlijke binnentuin. Bij het betreden van de woning is er toegang tot alle vertrekken. De entree is voorzien van een vaste kast, meterkast, een garderobe en een aparte toiletruimte. Op dezelfde plaats als de vaste kast in de entree, bevindt zich aan de andere kant van de muur in de slaapkamer ook een vaste kast. Verder is de slaapkamer voorzien van een plafondventilator (hiervan doet alleen het licht het) en is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De keuken is tevens gelegen aan de voorzijde en kijkt door de grote raampartij uit op de galerij en de gemeenschappelijke tuin. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een oven en een vrijstaande koel- vriescombinatie met water- en ijsdispenser. In de keuken ligt een prachtige laminaatvloer, welke doorloopt tot in de woon- en eetkamer. Deze ruimtes bevinden zich aan de achterzijde van het appartement en kijken uit op een groen veld. Door de grote lichtpartijen stroomt enorm veel natuurlijk licht de ruimte binnen. Dit zorgt niet alleen voor een zeer prettig, maar ook een ruimtelijk gevoel. De elektrische haard geeft een gezellige en knusse sfeer. Dan zijn we alweer aangekomen bij het laatste vertrek van deze woning; de badkamer. De badkamer is een royale ruimte. Vorig jaar is de douchecabine geheel vervangen waardoor deze een moderne uitstraling heeft gekregen. Daarnaast is de volledig betegelde badkamer voorzien van een wastafelmeubel, een handdoeken radiator, mechanische ventilatie en spots in het plafond. Bovendien is de wasmachine- en droger aansluiting hier gelegen.

Exterieur:
Op de galerij is er plek om bijvoorbeeld een bankje te plaatsen. Stel u voor u komt thuis na een lange werkdag en u kunt dan op uw bankje nog even genieten van het rustgevende uitzicht en de laatste zonnestralen. De galerij is namelijk gelegen op het noordwesten. Vanaf de galerij kijkt u uit op de gezamenlijke binnentuin. Ook hier kunt u fijn gebruik van maken. Hetzelfde geldt voor de BBQ die tot uw beschikking is.

Ligging:
De woning is gelegen in een fijne en kindvriendelijke buurt op loopafstand van het ‘Van Hogendorpkwartier’, ‘Het Nieuwelant park’, diverse sportparken en het openbaar vervoer (bus). Metrostation Vlaardingen Oost is op fietsafstand, ditzelfde geldt voor het centrum van Vlaardingen. Diverse uitvalswegen (A4, A20) en het openbaar vervoer zijn gemakkelijk te bereiken. In de straat is voldoende vrije parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1958
- Energielabel E
- Verwarming middels blokverwarming
- Warm water middels 50-liter boiler, 2021
- Laminaat gelegd, 2022
- Douchecabine vernieuwd, 2023
- Achterzijde woning voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen
- Voorzijde woning voorzien van enkel glas in houten kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage €167,11 p/m, excl. stookkosten € 46, 30 p/m
- Gelegen op erfpacht grond, €75 p/j
- Vrije parkeergelegenheid rondom appartementencomplex
- Eigen grote berging in onderbouw
- Oplevering in overleg, indicatie eind september 2024


Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen. Notariskeuze en kosten In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 223
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 8922
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Blokverwarming Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming, elektrische Verwarming
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 223
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 8922
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Blokverwarming Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming, elektrische Verwarming
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars