Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BEZICTIGINGSMOMENTEN ZIJN VOL

In de groen opgezette wijk Stadspolders bieden wij u deze gemoderniseerde 4 kamerwoning aan. De strakke en lichte inrichting bestaat uit een lichte woonkamer met marmerlook tegels, ingebouwde cinewall, gestucte wanden en plafonds en moderne open keuken (geplaatst in 2020). In de ruime achtertuin is er de mogelijkheid om 1 auto te parkeren onder uw privé carport, en indien gewenst kunt u de stenen schuur eenvoudig uitbreiden om een eigen garage te realiseren! De woning is vanaf de bouw volledig geïsoleerd, heeft kunststof kozijnen met dubbel HR++ glas (geplaatst in 2020) en een Intergas cv ketel (geplaatst in 2020) met zone regeling (TADO). Dit resulteert in een zuinig energielabel A.

De locatie is absoluut perfect; in enkele minuten is alles wat u maar nodig heeft te bereiken. Van de heerlijke natuur in het recreatiegebied rondom de Wantijdijk tot aan winkelcentrum de Bieshof met de grote Foodmarket namen als de Albert Heijn en de Plus voor de dagelijkse behoeften. Wilt u de gezelligheid van het 800-jarige historische centrum? Op de fiets: 10 minuten en met de auto: 5 minuten. De N3 brengt u naar de A15 en A16 vanwaar u de andere grote steden kunt bereiken. Wij laten u graag deze prachtige en instapklare woning van dichtbij zien!


Bouwjaar 1997. Woonoppervlakte ca. 80 m². Inhoud ca. 290 m³.
Kadastraal: Sectie R, perceelnummer 5647, perceeloppervlakte 132 m².

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met meterkast v.v. 8 groepen, 3 aardlekschakelaars, hoofdschakelaar en glasvezel aansluiting. Toiletruimte (geplaatst in 2020) v.v. staand closet, fontein-set, afzuiging en betegelde wanden.
De lichte en ruime woonkamer heeft net als de hal en keuken marmerenlook stenen keramische 80x80 tegels met vloerverwarming eronder. Het plafond en de muren zijn wit gestuct. In de woonkamer is een afgesloten trapkast aanwezig voor extra opbergruimte. De woning is voorzien van een moderne L-keuken (2020) met een composiet werkblad, diverse inbouwapparatuur zoals een combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer en een prachtige inductie kookplaat. In de keuken is mechanische afzuiging aanwezig.


1e Verdieping:
Overloop, technische ruimte voor de opstelling wasmachine en droger, CV ketel (bj 2020, Intergas CW5 met TADO zoneregeling) en MV box (bj 2020), en de toegangsdeuren naar de slaapkamers en badkamer.

1e Slaapkamer gelegen aan tuinzijde master, v.v. laminaatvloer, groot raam, radiator en Samsung windfree airco unit (geplaatst in 2021);
2e Slaapkamer tuinzijde v.v. laminaatvloer, raam en radiator;
3e Slaapkamer straatzijde v.v. laminaatvloer, raam, zijraam en radiator;

Badkamer (geplaatst in 2021) v.v. afzuiging, toilet, zeer royale inloopdouche met glazen deur, dubbel hangende wastafel met een wasemvrije spiegel met verlichting.

Buiten:
De achtertuin is gesitueerd op het Noordoosten en v.v. achterom een stenen berging en carport d.m.v. de garagedeur. De tuin is voorzien van tegels.

Voor de indeling en de afmetingen verwijzen wij naar de bijbehorende plattegronden.

Algemeen:

- Heerlijk rustige (autovrije) ligging op het woonerf dus kindvriendelijk;
- Volledig geïsoleerd,
- Energielabel A;
- CV-combiketel met WarmGarant Servicecontract €13,- p/mnd (Intergas 2020 + TADO Zoneregeling);
- Kunststof kozijnen geplaatst in 2020 v.v. dubbel HR++ glas;
- Moderne keuken en toiletruimte uit 2020;
- Badkamer vernieuwd in 2021;
- Samsung windfree airco bj. 2021;
- Volle eigendom;
- Oplevering kan zeer snel plaatsvinden.




Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek. De Huizenbemiddelaar is lid VBO.
Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om de opgegeven afmetingen zelf na te meten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 275
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 62
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 264
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11.7
Tuin breedte 5.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 20.55
Tuin kwaliteit Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 275
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 62
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 264
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11.7
Tuin breedte 5.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 20.55
Tuin kwaliteit Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Huizenbemiddelaar Dordrecht