Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kom heerlijk tot rust in je eigen chalet op vakantiepark “De IJssel Eilanden”. Het park is gelegen aan de oevers van het Reevemeer. Genieten van het weidse uitzicht of varen in een bootje. Het kan allemaal. Deze ruime en moderne vakantiewoning is gelegen op een ruim perceel van 490m2 en is voorzien van een royale en lichte woonkamer, open keuken met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, een ruime badkamer en als klap op de vuurpijl een eigen aanlegsteiger! Ben jij straks de nieuwe eigenaar van dit pareltje?

Ligging:
Het chalet is gelegen op het vakantiepark ‘De IJssel Eilanden’. Op het park hoef je je geen moment te vervelen. Huur een bootje en geniet van een heerlijke dag op het water. Vanaf de haven op het park vaar je zo het uitgestrekte water op. Gaat u liever een eindje fietsen of op de e-chopper? Ook deze worden verhuurd op het park. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen want tijdens de vakantie worden er allerlei in- en outdoor activiteiten georganiseerd door het animatieteam. In de nabije omgeving van het park vindt je de hanzesteden Zwolle en kampen. Hier kun je winkelen of gezellig een terrasje pakken. Kortom er is genoeg te beleven en je hoeft je geen seconde te vervelen.

Indeling
Kom binnen in de entree welke toegang geeft tot de badkamer met toiletruimte, wastafelmeubel en douche. Verder vindt je hier de 2 slaapkamers. Als je naar de woonkamer loopt kom je door de keuken. Deze is voorzien van boven en onderkasten, een keramische kookplaat, inbouw combi magnetron/oven en een koelkast.
De ruime lichte woon-/ eetkamer is voorzien van inbouwspots en een vloer met visgraatmotief. De vele raamkozijnen zorgen voor veel lichtinval en een optimaal contact met de tuin welke te bereiken is via de openslaande deuren.

Tuin:
De groene tuin is voorzien van sierbestrating, gazon en diverse beplanting en heeft een eigen aanlegsteiger. Het chalet is mooi op het perceel gelegen waardoor de tuin volledig rondom te bereiken is.

Bijzonderheden:
- Genoemde prijs is excl. B.T.W.
- Bouwjaar: 2022;
- Inhoud: 160m³;
- Woonoppervlakte: ± 50m²;
- Gelegen op vakantiepark EuroParcs De IJssel Eilanden;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen;
- Voorzien van internet en TV-kabel;
- Keurmerk brandveiligheid;
- Verwarming elektrisch middels infraroodpanelen;
- Warm water middels elektrische boiler ;
- Parkeren op eigen terrein;
- Gestoffeerd en gemeubileerd;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 50
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 490
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 50
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 490
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huizonline.nl