Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een super mooie woning op een prachtige locatie in Kampen aan het Reevemeer in het fijne resort De IJssel Eilanden van EuroParcs.
Deze woning kan worden aangekocht voor zowel eigen gebruik als voor verhuur en heeft mooie rendement kansen.

Algemeen.
Comfort van binnen en buiten, daar staat deze 4-persoons vakantiewoning voor.
De mooie locatie met een uniek uitzicht op het water en op uw eigen prachtige tuin bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend.
Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het water wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt. Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van de vakantiewoning.
Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnengaat.

Woonkamer
De huiselijke living wordt gekenmerkt door de grote raampartijen. Deze zorgen voor extra veel natuurlijk lichtinval en prachtig uitzicht op de natuur. De living huist de loungehoek, de eethoek en de keuken. De loungehoek kan worden voorzien van ruime hoekbank, een salontafel en een tv-meubel met daarop een tv. De CAI-aansluiting is verantwoordelijk voor het ontvangen van de tv-zenders. Internet behoort eveneens tot de faciliteiten hier.

Keuken
U komt direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, magnetron, en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.

Slaapkamers
Vanuit de living heeft u direct toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer zijn gelegen.
Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen zijn ingericht.
Hoofdslaapkamer heeft een 2persoonsbed
2e verblijf heeft twee een persoonsbedden

De badkamer
beschikt over een douchecabine, een design radiator, een wastafel en een toilet.

De tuin
De getoonde prijs van de woning is inclusief de prijs van de exorbitante kavel!
Een fijne plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Hier is een mooi betegeld terras aanwezig.

Park Kosten per jaar
€ 3.000 +/-

Over EuroParcs De IJssel Eilanden

EuroParcs De IJssel Eilanden doet zijn naam eer aan. Het vakantiepark ligt pal aan het Reevemeer, het noordelijke deel van het Drontermeer en vlak bij de IJsseldelta, daar waar de IJssel uitmondt in het Ketelmeer. Vanaf de haven bij het park vaar je zo het uitgestrekte water op. Vlak bij ligt een knooppunt van vaarwegen: de IJssel, Randmeren, het Ketelmeer en het IJsselmeer. De perfecte plek dus om op avontuur te gaan. Zo is het Ketelmeer niet alleen een paradijs voor watersporters, maar ook voor natuurliefhebbers. Met de vele geulen en met wilgen begroeide eilandjes is het Ketelmeer een moerasdelta die duizenden vogels aantrekt. Vissen kun je hier in de omgeving trouwens ook goed.

De omgeving van Europarcs De IJssel Eilanden
In de omgeving van EuroParcs De IJssel Eilanden barst het van de geschiedenis. Slenter je door de straatjes van hanzesteden als Zwolle en Kampen dan waan je je even in de Middeleeuwen. Zo dankt Kampen haar bijnaam ‘Amsterdam van de Middeleeuwen’ aan de tijd dat het een florerende handelsstad was. Neem een kijkje bij het Oude Raadhuis, de Cellebroederspoort en de Nieuwe Toren of struin langs gezellige winkeltjes en terrasjes. Ook in Zwolle herinneren de stadsmuren, de Melkmarkt en de Sassenpoort aan het historische verleden. Wandel er door oude straatjes of breng een bezoek aan Museum de Fundatie. Boekenwurmen móeten een kijkje nemen in Waanders in de Broeren, een boekhandel gevestigd in een 15-eeuwse kerk. Verrukkelijk eten doe je hier trouwens bij De Librije. Daarnaast ligt de Veluwe op slechts een kwartier en Giethoorn, het Venetië van het Noorden, op dertig minuten rijden. Golfliefhebbers kunnen verder hun hart ophalen, want golfbaan Dorhout Mees, dat maar liefst 36 holes telt, is op twintig minuten rijafstand gesitueerd. Attractiepark Walibi Holland, befaamd om zijn achtbanen, ligt nog iets dichterbij.


Het park heeft;
Een jachthaven
Een heerlijk restaurant
Een grote speel tuin
Pannaveld
Fiets en E-chopperverhuur
Bootverhuur
Animatie voor de kids
Indoorspeelactiviteiten
Footpool
Buiten fitness
Natuurmeer
Beachvolleybal
En uiteraard een tal van watersport activiteiten

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 115
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 422
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 115
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 422
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom