Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij "Just Nature 310": een ruim en uniek verblijf waar de pracht van de natuur naar binnen is gehaald.

Deze vrijstaande woning is gelegen op een huurperceel en biedt een directe en moeiteloze ervaring van comfortabel verblijf. Vanaf het moment dat u binnenstapt, zult u merken dat de woning volledig is ingericht met een inventaris die perfect geschikt is voor verhuurdoeleinden.

De woning is niet alleen een oase van rust, maar geniet ook van een prachtige ligging aan het water. Laat u betoveren door het kalme uitzicht en voel de sereniteit van de omgeving. De rustgevende geluiden van het nabijgelegen water dragen bij aan een ontspannen sfeer tijdens je verblijf.

Bij het betreden van de sfeervolle woonruimte wordt u verwelkomd door een warme en gezellige ambiance. Hier vindt u een comfortabele zithoek met een televisie, een eethoek en een moderne keuken met alle benodigde voorzieningen, waaronder een inductiekookplaat, oven, magnetron en vaatwasser. Ook beschikt de leefruimte over airconditioning, zo kunt u te allen tijde genieten van een aangename temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

"Just Nature 310" beschikt over drie smaakvol ingerichte slaapkamers. Twee van deze kamers zijn voorzien van twee comfortabele eenpersoonsbedden, terwijl de derde kamer een heerlijk tweepersoonsbed biedt. Voor het ultieme ontspanningsgevoel is de badkamer uitgerust met een regendouche en een royale dubbele wasbak. Tevens is er een apart toilet aanwezig.

Het ruime perceel beschikt over een aangelegd tegelterras met tuinset. Hier kunt u genieten van de rustige omgeving en de frisse buitenlucht, terwijl u de schilderachtige omgeving in u opneemt.

Of u nu op zoek bent naar een vakantiewoning voor eigen plezier of als waardevolle investering, de "Just Nature 310" biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf.

Bij het kopen voor eigen gebruik, kunt u er ook voor kiezen deze gedeeltelijk of volledig te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten.


Kenmerken:

Woonoppervlakte: 65 m2
Perceelgrootte: 653 m2 huurperceel
Bijzonderheden: Airconditioning, perceel aan het water
Inclusief: Verhuurgeschikt inventaris


Over EuroParcs De IJssel Eilanden...

EuroParcs De IJssel Eilanden doet zijn naam eer aan. Het vakantiepark ligt direct aan het Reevemeer, het noordelijke deel van het Drontermeer en vlak bij de IJsseldelta, daar waar de IJssel uitmondt in het Ketelmeer. Vanaf de haven bij het park vaart u zo het uitgestrekte water op. Vlakbij ligt een knooppunt van vaarwegen: de IJssel, Randmeren, het Ketelmeer en het IJsselmeer. De perfecte plek dus om op avontuur te gaan! Het Ketelmeer is niet alleen een paradijs voor watersporters, maar ook voor natuurliefhebbers. Met de vele geulen en met wilgen begroeide eilandjes is het Ketelmeer een moerasdelta die duizenden vogels aantrekt.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 653
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 653
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij