Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een authentiek gevoel, maar dan wel met het comfort van nu! Gelegen aan een levendige straat, op steenworpafstand van het gezellige centrum van Borne, tref je deze sfeervolle en in 1995 volledig gerenoveerde HOEKWONING. Wat deze woning bijzonder maakt, zijn de maatregelen die zijn getroffen om het wooncomfort naar een hoger niveau te tillen, denk hierbij onder andere aan zonnepanelen en isolatievoorzieningen. Stap naar buiten en laat je verrassen door de diepe achtertuin; hier kun je volop genieten van privacy en ruimte, perfect om te ontspannen, te tuinieren of gezellige momenten door te brengen met familie en vrienden. Benieuwd wat dit (t)huis nog meer te bieden heeft? We ontmoeten je graag bij de Grotestraat 96 voor een bezichtiging! Bouwjaar 1905, inhoud ca. 382 m³, perceeloppervlakte 278 m², woonoppervlak ca. 91 m².

Indeling: Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang, garderobe, straatgerichte woonkamer met schouw, tuingerichte open keuken met eethoek en schuifpui, portaal met toegang tot het toilet en bijkeuken/berging met aansluitingen voor de wasapparatuur en cv-opstelling. 1e verdieping: overloop, badkamer met douche, wastafel, ligbad en toilet, 3 slaapkamers. 2e verdieping: middels vaste trap bereikbaar, overloop met berging, 4e slaapkamer met vaste kastruimte en dakkapel.

Bijzonderheden: - Centraal gelegen ten opzichte van het centrum en diverse uitvalswegen; - De woning beschikt nagenoeg geheel over dubbel glas en is voorzien van 7 zonnepanelen; - Dak-, muur- en vloerisolatie is toegepast; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 278

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 278

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne