Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig gelegen in een groene woonomgeving, direct grenzend aan het buitengebied, staat deze speels ingedeelde, middels garage GESCHAKELDE WONING op een royale kavel van 587 m². Vanuit de ruime woonkamer met zijn speelse indeling en vide kijk je door de grote raampartijen op de fraai aangelegde, royale tuin op het zonnige zuiden! Met 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor het realiseren van baden en slapen op de begane grond, is de indeling van dit huis niet alleen praktisch maar functioneel te noemen. De mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein maakt het plaatje echt helemaal af. Nieuwsgierig geworden? Wij ontmoeten je graag bij de Kerkedennen 42 te Borne voor een bezichtiging! Bouwjaar 1976, inhoud ca. 629 m³, woonoppervlak ca. 133 m², perceeloppervlakte 587 m².

Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fontein, garderobe, werk-/hobby-/slaapkamer, trapopgang naar de eerste verdieping, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, ruime woonkamer met grote raampartijen en eethoek, portaal/2e hal met toegang tot de garage/berging met aansluitingen voor de wasapparatuur. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer beschikt over bergruimte met stookopstelling, badkamer met wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een groot balkon; deze is vanuit 2 van de slaapkamers bereikbaar.

Bijzonderheden: - De woning beschikt over 6 zonnepanelen; - Ruim voldoende parkeergelegenheid op de oprit of in de garage; - Mogelijkheid voor het realiseren van baden en slapen op de begane grond; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopovereenkomst worden clausules opgenomen in het kader van ouderdom; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 629

Overige

Perceel oppervlakte 587

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 629

Overige

Perceel oppervlakte 587

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne