Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Chalet te koop in West-Graftdijk € 111.000,- excl. BTW

Wauw! Wat een plaatje hebben we nu weer in de verkoop. Deze vrijwel nieuwe chalet (2021) staat op vakantiepark EuroParcs de Rijp in West-Graftdijk. Zeer luxe chalet met echt alle voorzieningen, zowel in het chalet als op het park. Met een eigen parkeerplaats recht voor de deur, ruime tuin met een heerlijk terras en een woonoppervlakte van +/- 49 m2. 

Chalet te koop op standplaats 813A

Woonkamer;
Deze sfeervolle recreatiewoning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd. Er staat een heerlijke ruime hoekbank met salontafel, prachtige gordijnen voor de grote raampartijen en de schuifdeur naar het terras. Een grote eettafel met 4 stoelen waar u heerlijk aan kunt ontbijten,dineren, spelletjes spelen etc. en met uitzicht op de eyecatcher 'de wand'. In het gehele chalet ligt een vloer in visgraat gelegd, wat voor een zeer luxe uitstraling zorgt. Het chalet wordt verwarmd middels infrarood panelen, die stralen warmte direct naar objecten en mensen zodat er geen energie verloren gaat, dit resulteert in lagere energiekosten en dus een erg milieuvriendelijk keuze.

Keuken;
Strakke grijze keuken met donker blad, zeer mooi afgewerkt en één geheel met de woonkamer maar waar ook weer aan alles is gedacht qua luxe en bovenal comfort zodat u echt kunt genieten van uw vakantie zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, koffiezetapparaat en een combi oven-magnetron.

Slaapkamers;
De hoofdslaapkamer heeft een 2-persoonsbed met wandkast en grote raampartijen, die ook weer voorzien zijn van sfeervolle gordijnen. In de 2de slaapkamer staan twee 1-persoons bedden en een kledingkast.

Badkamer;
Tussen de slaapkamers in zit de luxe badkamer met design radiator, toilet, wastafelmeubel met spiegel en douchecabine met glazen deur en let u hier ook weer even op de details, schitterende achterwand met houtmotief.

Tuin; 
De zeer ruime tuin is gedeeltelijk omheind met groene beplanting en heeft een heerlijk bestraat terras, de tuinset staat er al... u kunt zo gaan zitten en genieten van het uitzicht.

Extra informatie;
- Deze sfeervolle woning staat momenteel op huurgrond, maar er is ook een mogelijkheid om de grond aan te kopen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

- Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage.

Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. Zo geeft u alles uit handen en hoeft u alleen maar te genieten van de royale verhuuropbrengst!

Vakantiepark Europarcs de Rijp

Op het typisch Noord-Hollandse vakantiepark EuroParcs De Rijp, middenin het uitgestrekte en waterrijke polderlandschap, kom je weer even helemaal tot jezelf en elkaar. De locatie van dit vakantiepark biedt de rust van het polderlandschap, terwijl je toch dichtbij bekende steden als Alkmaar, Edam-Volendam en Amsterdam bent. Bezoek de Zaanse Schans en werelderfgoed de Beemster. Alles is bereikbaar binnen 30 minuten, en omringd door waterrijk polderlandschap en weidevogelgebieden.

Deze fantastische locatie in combinatie met de fijne faciliteiten maakt dat EuroParcs De Rijp de perfecte uitvalsbasis is om Noord-Holland te verkennen.

Europarcs de Rijp biedt de volgende voorzieningen aan:

- Receptie
- Restaurant
- Snackbar
- Minimarkt
- Speeltuin
- Overdekt zwembad
- Buitenzwembad
- Tennisbaan
- Fietsverhuur
- Kinderboerderij
- Fluisterbootverhuur
- Animatieteam (hoogseizoen)

Parkinformatie Europarcs de Rijp

- Gehele jaar geopend (Huurindicatie kavel € 4518,80,-) 
- Honden toegestaan
- Verhuur mogelijk (via park)

Heeft u interesse?
Mail: [email protected] of Bel: +31 (0)226-748262

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 49

Overige

WC check Ja
Aan water Ja
Dubbelglas Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 182
Douchecabine Ja
WC in badkamer Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit keuken Zeer luxe
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Beschutte ligging Ja
Kabel aansluiting Ja
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 49

Overige

WC check Ja
Aan water Ja
Dubbelglas Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 182
Douchecabine Ja
WC in badkamer Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit keuken Zeer luxe
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Beschutte ligging Ja
Kabel aansluiting Ja
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

de stacaravanmakelaar

Aangeboden door:

de stacaravanmakelaar