Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Goed onderhouden hoekwoning met grote tuin en terras op het zuiden. Gelegen op een rustige locatie in bungalowpark St. Pierre en op slechts enkele minuten lopen van het strand en de zee. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein.

De woning is in de afgelopen jaren zowel van binnen als van buiten gerenoveerd/opgeknapt met onder andere; nieuwe keuken, badkamer, kozijnen, isolatie aangebracht, schilderwerk, tuinaanleg etc. Kortom de woning is instapklaar!

‘’St. Pierre’’
St. Pierre is een gemoedelijke wijk met vakantiehuizen gelegen op een unieke locatie in het Zeeuwse land en grenzend aan de Zeedijk. De woningen zijn rustig gelegen in een groene omgeving en met diverse voorzieningen op het park zoals kleine speeltuin, speelweides, fietsverhuur en bakkerswinkel.
Vanuit de wijk staat u binnen enkele minuten op het mooie brede Zandstrand van Nieuwvliet. Op het strand zijn er diverse strandpaviljoens waar u ’s avonds kunt genieten van mooie zonsondergangen onder het genot van een hapje en een drankje.

Direct buiten de wijk zijn er kilometerslange wandel- en fietspaden langs het strand en in de polder. U kunt daarnaast volop genieten van de Zeeuwse natuur in natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of het bij Cadzand gelegen natuurgebied Het Zwin op de grens met België. Mooie en gezellige plaatsen zoals Sluis, Knokke(B) en Brugge(B) bevinden zich op korte afstand.

Indeling:
Via de entree komt u in de hal met meterkast en ruimte voor de garderobe. Tevens bevindt zich hier een kleine berging met wasmachine en ruimte voor het opbergen van huishoudelijke spullen. Deze ruimte is afsluitbaar middels een schuifdeur. Vanuit de hal is er toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet en de woonkamer. Bij binnenkomst in de woonkamer komt u eerst in het keukengedeelte met eethoek. Hier is ook de toegang naar de op de begane grond gelegen slaapkamer. De keuken is voorzien van: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasmachine, oven en koelkast met vriesvak. De eethoek ligt twee tredes lager als de zithoek en staat in open verbinding met elkaar. In de zithoek is er een haard voor de gezellige winterse avonden en een schuifdeur naar het terras en de tuin.
Door de gunstige zonligging en de grote ramen schijnt de zon aangenaam binnen in de woonkamer.

1e verdieping:
Via de trap in de woonkamer is de eerste verdieping te bereiken. Hier bevindt zich een overloop met vide van waaruit de 2 slaapkamers te bereiken zijn. De vide is vergroot waardoor hier extra m2 zijn gecreëerd. Ook is er een extra (afsluitbare) berging ideaal voor het opbergen van privé spullen mocht u de woning wensen te verhuren. Ten slotte is er een tweede toiletruimte met wastafel.

Tuin:
De tuin is gelegen aan de voor- zij- en achterkant van de woning. Het terras is gelegen op het zuiden waarbij u heel de dag heerlijk kunt genieten van de zon. ’s Ochtends ontbijten in de zon en ’s avond dineren of borrelen in de zon! Kortom een tuin om heerlijk te genieten. Direct voor de woning is er op eigen terrein parkeerplaats voor 2 auto’s.

Tuinhuis met veranda:
In de tuin staat een tuinhuis met een grote veranda (bj. 2020). Het tuinhuisgedeelte is 2,75 x 2,75 meter groot, ideaal voor het opbergen van strandspullen, tuinmeubelen of (elektrische) fietsen. De veranda heeft een afmeting van 2,85 x 3 meter, hier is het aangenaam genieten van de avondzon in alle rust en privacy.

Extra’s:
- Op korte afstand van het strand en diverse voorzieningen (fietsverhuur, bakker etc.)
- goed onderhouden en instapklaar!
- voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- schuifpui van aluminium met dubbele beglazing
- verwarming en warm water middels Intergas HRE combi-ketel 2021
- open haard
- tuinhuis (7,56 m2)
- veranda bij tuinhuis (8,55 m2)
- terras op het zuiden
- buiten elektra
- buitenverlichting en tuinverlichting
- voorgevel voorzien van onderhoudsvrij composiet
- parkeerplaats voor 2 auto’s op eigen terrein
- goede verhuurmogelijkheden - geen verhuurplicht!

De woning wordt aangeboden inclusief complete inventaris!

Enkele grote bomen die nog op de foto's te zien zijn, zijn inmiddels weggehaald voor meer zonlicht in de tuin.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 267

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 575
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 267

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 575
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars