Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in Eindhoven ligt dit fraaie 3-kamer appartement in de Generaal Stedmanstraat. Het gestoffeerde appartement heeft een woonoppervlakte van 80 m2 en heeft een energielabel C.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Eindhoven, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.
 
Begane grondCentrale afgesloten entree met intercom, brievenbussen, lift en trappenhuis. Op de begane grond bevindt zich tevens de bij het appartement behorende eigen berging. Bij het appartementencomplex hoort een parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid.
EntreeDe hal biedt toegang tot de woonkamer, badkamer, toilet, beide slaapkamers en opslagkast.De laminaatvloer strekt zich uit door het gehele appartement
WoonkamerDe woonkamer, grenzend aan de keuken, verwelkomt je met veel natuurlijk lichtinval en biedt directe toegang tot het balkon.
KeukenDit appartement beschikt over een goed uitgeruste keuken met een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, wasbak, combi magnetron en een koelkast met aparte vriezer.
Badkamer & toiletDe badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wasbak met wastafel, een designradiator en een ruime douchecabine. Hier vind je ook de aansluiting voor een wasmachine.Het aparte toilet is eveneens volledig betegeld en beschikt over een kraantje.
SlaapkamersSlaapkamer 1 – ruime kamer gelegen aan de achterkant van het appartementSlaapkamer 2 – gelegen aan de achterkant van het appartement een vaste kledingkast
BalkonVia de woonkamer betreed je het balkon welke is gelegen op de westkant. 
Bijzonderheden:
- Beschikbaar per: direct - De geadverteerde huurprijs is gebaseerd op een huurcontact voor minimaal 12 maanden. - Gas, water & licht is niet inbegrepen in de huurprijs - Voorschot gas, water & licht zal ongeveer 150 - 200 euro per maand bedragen - Internet en tv zal ongeveer 50 euro per maand bedragen ******** is de specialist voor het huren en verhuren van woningen en appartementen in de regio Eindhoven. Ga voor het complete woningaanbod naar ********, de expert in housing voor expats.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 80

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 80

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl