Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

High-end, top locatie en mogelijkheid to volledige meubilering!
Huurprijs: €3.995,00 exclusief G/W/E, internet/tv en gemeentelijke lasten
Staat: Gestoffeerd/ **Optioneel gemeubileerd**
Beschikbaar per: Direct
Huurperiode: Maximaal 24 maanden
Bijzonderheden:
– Groot dakterras
– Ideale locatie
– Drie ruime (slaap)kamers
– Luxe afwerking
Woning:
Deze woning is de ideale mix van comfort en gemak. Bij binnenkomst betreed je de hal waarna er toegang is tot de open keuken en de woonkamer die over de volledige breedte van de woning is gelegen. De ruimte is praktisch ingericht waardoor en veel ruimte wordt gecreëerd met een gezellig eetgedeelte en zithoek. De moderne open keuken is voorzien van een magnetron-oven combinatie, ijskast, vrieskast, kookplaat en vaatwasser van hoogwaardige kwaliteit. Op de tweede etage zijn de twee slaapkamers, keurige badkamer met vrijstaand bad en separaat toilet te bereiken. In de masterbedroom is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast, de tweede slaapkamer doet hier niks voor onder. Op de volgende etage is de derde slaapkamer te vinden, deze heeft openslaande deuren naar het dakterras. Een oase van rust in het bruisend stadscentrum van Amsterdam.
Locatie:
Dit luxe bovenhuis bevindt zich in het gewilde Oud Zuid, nabij De Pijp. U heeft alles binnen handbereik, van luxe winkels op de PC Hooftstraat tot de levendige Albert Cuypmarkt, de beste restaurants, en musea op het Museumplein. Geniet van het groen met drie parken op loopafstand, en profiteer van uitstekende scholen en perfecte openbaar vervoersverbindingen; 10 minuten rijden naar de ring A10, 10 minuten fietsen naar station Zuid met een uitstekende verbinding naar Schiphol, 5 minuten lopen naar de tramhalte, bushalte en metro. Deze locatie heeft ongelofelijk veel te bieden.
Voor deze woning kunt u contact opnemen met ******** Randstad!
Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder/ eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 130

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 130

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl