Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW NIEUWE INSTAPKLARE WONING AAN DE RAADSHERENVELD 105

Starters en jonge gezinnen opgelet: dit huis in de Maten biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele start. Met vier slaapkamers, een rustige straat, modernisering, een zonnige tuin en een nieuwe overkapping is dit de ideale plek om je te settelen.

DE HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE WONING

VIER SLAAPKAMERS: Genoeg ruimte voor iedereen, met mogelijkheden voor een thuiswerkplek of speelkamer.
AUTOLUWE STRAAT: Een veilige en rustige omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen.
INSTAPKLAAR: Zorgvuldig gerenoveerd in 2020 en daardoor van alle gemakken voorzien.
ZONNIGE TUIN: Een goed onderhouden buitenruimte met optimale zonligging, ideaal voor tuinliefhebbers.
NIEUWE OVERKAPPING: Comfortabel buiten zitten, ongeacht het weer, in je eigen tuin.

EEN HUIS DAT AANVOELT ALS EEN THUIS

Welkom in deze prachtige tussenwoning gelegen aan het Raadsherenveld in de wijk ‘De Maten’.

Bij het betreden van deze woning valt direct de stijlvolle inrichting op dankzij de zorgvuldige renovatie in 2020. De ruime woonkamer biedt een gezellige ruimte voor ontspanning en entertainment, terwijl de moderne in december 2018 geplaatste keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur.

De vier slaapkamers zijn elk goed bemeten en bieden flexibiliteit in gebruik. Of je nu een extra kinderkamer nodig hebt, een studeerkamer of een gastenkamer, het past allemaal binnen deze muren.

Maar de echte parel van deze woning is de prachtige buitenruimte. In 2021 is de zonnige tuin op het zuidwesten volledig opgeknapt, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van de zon en het buitenleven. De in 2023 geplaatste veranda maakt het mogelijk om in alle seizoenen, ongeacht het weer, van de buitenlucht te kunnen genieten. Of het nu gaat om gezellige barbecues met vrienden en familie of ontspannen middagen met een goed boek, deze tuin biedt de ideale omgeving voor ontspanning en plezier.

In 2023 heeft deze woning nog meer upgrades gekregen. Zo is het exterieur voorzien van een frisse schilderbeurt, is de gevel aan de achterzijde opnieuw gevoegd en is de veranda geplaatst. Daarnaast zijn in 2023 de daken van de dakkapel en berging volledig vervangen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstig onderhoud.


OMGEVING

De woning ligt in de wijk ´de Maten´, dit is een kindvriendelijke wijk met veel groen. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en recreatie te vinden. De woning heeft een goede bereikbaarheid vanwege de gunstige ligging nabij de randweg van Apeldoorn en heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer. 

Kun je jezelf al zien wonen in dit huis? Zie je de kinderen al spelen in de veilige straat en geniet je al van de tuin? Neem dan de stap en maak van dit huis jouw thuis. Bezoek onze website en plan direct jouw bezichtiging. Dit is je kans op een fijne start in een huis dat klaar is voor jullie toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 376

Overige

Perceel oppervlakte 151
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 376

Overige

Perceel oppervlakte 151
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn