Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM AAN DE HOLTRICHTERSVELD 414
Op zoek naar een gezinsvriendelijke woning waar je zo in kunt? In De Maten staat een huis dat rust en ruimte biedt voor het hele gezin. Met vier slaapkamers, een recente aanbouw en een zonnige tuin is dit de plek waar je kinderen zorgeloos kunnen opgroeien. De frisse afwerking en de vernieuwde badkamer zorgen voor een comfortabel thuis zonder dat je hoeft te klussen.

DE KERN VAN COMFORT

Strakke afwerking: Een huis dat zorg en aandacht uitstraalt.
Vier slaapkamers: Genoeg ruimte voor iedereen in het gezin.
Aanbouw uit 2022: Extra leefruimte met veel mogelijkheden.
Recent vernieuwde badkamer: Een frisse start van elke dag.
Zonnige tuin op het zuidoosten: Geniet van buiten zijn in eigen tuin.

EEN HUIS DAT LEEFT
Dit huis in De Maten verwelkomt je met een lichte woonkamer waar het daglicht rijkelijk binnenvalt. De aanbouw biedt extra ruimte die multifunctioneel inzetbaar is, of het nu gaat om een speelkamer voor de kinderen of een gezellige plek voor het hele gezin.

De keuken is praktisch ingericht en biedt uitzicht op de tuin, waar kinderen veilig kunnen spelen terwijl je kookt. Boven tref je de vier slaapkamers aan, waarvan één ruime ouderslaapkamer en drie kamers die naar wens in te richten zijn.

De badkamer is onlangs vernieuwd en voorzien van een inloopdouche en modern sanitair. De tuin, met een ideale ligging op het zuidoosten, is een fijne plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Met een woonoppervlakte van 109 m² en een perceeloppervlakte van 134 m² biedt dit huis voldoende ruimte. De Maten is een kindvriendelijke buurt waar je gezin zich snel thuis zal voelen.

OMGEVING
De woning ligt in de wijk ´de Maten´, dit is een kindvriendelijke wijk met veel groen. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en recreatie te vinden. De woning heeft een goede bereikbaarheid vanwege de gunstige ligging nabij de randweg van Apeldoorn en heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer. 

NEEM DE VOLGENDE STAP
Ben je geïnteresseerd in dit huis en kun je jezelf en je gezin hier al zien wonen? Plan dan een bezichtiging via onze website. Dit huis biedt een fijne basis voor jullie toekomst. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een bezichtiging. Welkom in jullie nieuwe thuis in De Maten!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 134
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 134
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn