Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ga naar onze website en plan direct een bezichtiging in de agenda van onze makelaar!

EEN DROOMHUIS VOOR JONGE GEZINNEN

Stel je voor: een thuis waar elke dag voelt als een nieuwe ontdekking. Een plek waar comfort, stijl en gezinsleven samensmelten tot het perfecte plaatje. Dit volledig gerenoveerde huis, met zijn hippe afwerking en bijzondere sfeer, is een canvas voor jouw gezinsgeluk. Jonge gezinnen, laat je hart sneller kloppen bij het zien van deze parel, waar elk hoekje liefde en aandacht ademt.

HIGHLIGHTS DIE JE HART VERWARMEN

TOT IN DE PUNTJES GERENOVEERD: De laatste jaren is geen steen onaangeroerd gelaten om dit huis om te toveren tot een modern thuis.
VLOERVERWARMING: De begane grond omarmt je met warmte vanuit elke tegel, energiezuinig en comfortabel.
KEUKEN & BADKAMER VAN JE DROMEN: Een matzwarte keuken met kookeiland en een badkamer die ook zou passen in een hip hotel.
TUINPLEZIER: Een riante tuin met overdekt terras nodigt uit tot eindeloze zomeravonden en speelplezier voor de kids.
CREËER JE EIGEN RUIMTE: Een grote hobbyruimte die schreeuwt om jouw persoonlijke touch, of het nu gaat om knutselen of thuiswerken.
EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT

Stap binnen in een wereld waar elke ruimte een verhaal vertelt. De geur van vers gezette koffie en de warmte die de vloerverwarming uitstraalt, terwijl je voeten zachtjes de perfect afgewerkte vloer strelen. De woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt uit tot het maken van nieuwe herinneringen met je dierbaren.

De keuken, het kloppende hart van het huis, is een meesterwerk op zich. Het matzwarte kookeiland staat als een trots middelpunt waar culinaire creaties tot leven komen. De keukenapparatuur glanst je tegemoet, klaar om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen.

De badkamer, een oase van rust, is een plek waar je jezelf terugtrekt en de hectiek van de dag van je afspoelt. De regendouche kust je huid, terwijl de stijlvolle tegels en het zachte licht je een gevoel van luxe geven dat je normaal alleen in een boutique-hotel ervaart.

De tuin is een groen paradijs waar kinderlachjes zich vermengen met het gezang van vogels. Het overdekte terras wacht op jouw zomerse barbecues en familiefeesten, terwijl de kinderen verstoppertje spelen tussen de bloemen en bomen.

De hobbyruimte is een canvas voor je passies. Of je nu een kunstenaar bent die zijn eigen atelier wenst of een professional die droomt van een rustige thuiswerkplek, deze ruimte past zich aan jouw wensen aan.

Met een woonoppervlakte van 166 vierkante meter is er ruimte in overvloed. De drie slaapkamers bieden elk een eigen wereld waar dromen tot leven komen. En met energielabel C is dit huis niet alleen een warm nest, maar ook een slimme investering. Zie je het al voor je? Nog even zonnepanelen op het dak plaatsen zorgt voor nog meer besparen op de energierekening en bijdragen aan een groenere wereld.

DE HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP

In dit huis is aan alles gedacht. De renovatie heeft het een frisse, moderne uitstraling gegeven die je zintuigen prikkelt. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte, terwijl de keuken en badkamer je het gevoel geven dat je elke dag in luxe leeft. De tuin is een verlengstuk van je woonplezier en de hobbyruimte biedt eindeloze mogelijkheden. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar je je leven lang van wilt genieten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1895
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1895
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 744

Overige

Perceel oppervlakte 580
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1895
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1895
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 744

Overige

Perceel oppervlakte 580
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond