Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

IN DEZE LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING KUNT U IN IEDERE LEVENSFASE GENIETEN!
Dit betekent dat ook naarmate u ouder wordt dit huis op een praktische manier kunt blijven bewonen. De woning kenmerkt zich door veel ruimte en heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woonkamer van de woning is als meerwerk in de bouw uitgebouwd waardoor er een grotere living en een aparte achterom in het portaal is ontstaan.
Een ruime verdieping, met slaapkamer welke naar eigen wens nog verder kan worden ingericht als derde slaapkamer/hobbykamer of zolderruimte. Kortom dit object combineert de voordelen van een seniorenwoning met de ruimte van een half vrijstaande woning. Tel daarbij ook nog eens een ruime garage, vrije achterom en een prachtige ligging (nabij het centrum van het dorp) bij op, dan is hier echt sprake van een zeer fraaie levensloopbestendige woning.

Indeling:

BEGANE GROND:
In de hal/entree met lichte doorlopende tegelvloer is een trapopgang naar de verdieping, toegang tot de living, meterkast, garderobe en een toiletruimte aanwezig. Het geheel betegelde toilet heeft een antraciet kleurige vloertegel vrijhangend closet en een fonteintje en plateau boven het closetreservoir.

De ruime woonkamer van maar liefst ca. 35 m2, heeft een lichte tegelvloer welke is voorzien van vloerverwarming en radiatoren en aan de achterzijde heeft u via openslaande tuindeuren toegang naar de achtertuin. In het rechterdeel van de uitslaande deuren is een vaste plisséhor ingebouwd. Samen met een vast raam is er erg veel daglicht toetreding in deze fraaie woonkamer. Een open doorgang aan de achterzijde biedt u toegang tot de half open keuken. Deze keuken met lichtkoepel is uitgevoerd met een nette L-vormig keukenblok met voldoende boven- en onderkasten welke deels verscholen opgesteld en uitgevoerd met een granieten werkblad en voldoende inbouwapparatuur als een koelkast, oven, vaatwasser, een inductie kookplaat en een vlakbed afzuigkap. Tevens is er een praktische en diepe trapkast welke centraal is gelegen tussen de woonkamer en keuken.

Via een portaal aan de achterzijde van de woning is er toegang tot de overige ruimtes, zoals de bijkeuken, garage als ook de hoofdslaapkamer en badkamer. In de bijkeuken is de cv-ketel en WTW-systeem opgesteld en zijn de witgoedaansluitingen en vloerverwarmingspomp aanwezig. Verder biedt het portaal toegang tot de achtertuin welke tevens als "achterom" te gebruiken is en heeft het portaal voldoende oppervlakte voor het plaatsen van een extra koelkast of diepvries. De inpandig bereikbare garage (5,60 x 3,10 m) beschikt over een elektrisch bedienbare houten kantelpoort en gecoate betonvloer.

De ruime en lichte hoofdslaapkamer (afmeting: 3,80 x 3,60 meter) is uitgevoerd met openslaande tuindeuren naar de tuin, welke voorzien zijn van rolluiken en er is in deze kamer voldoende plaats voor een groot bed met nachtkasten en een grote kledingkast. Tevens is er via de slaapkamer een deur rechtstreeks naar de badkamer ensuite. Deze 2/3 betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, ..closet en een inloopdouche (recent vervangen). Zowel de slaapkamer als de badkamer worden verwarmd via radiatoren.





VERDIEPING:
De verdieping is via de hal bereikbaar. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking, hoog plafond en een nette wandafwerking. De grote overloop is eventueel nog in te richten met een extra slaapkamer of hobby ruimte naar keuze. Tevens is er reeds een prima slaapkamer aan de voorzijde van de woning met hier een groot dakkapel voorzien van twee hardhouten draaikiepramen.

BUITENGEDEELTE:
Via het portaal alsmede via openslaande tuindeuren is het terras en achtertuin bereikbaar. Het terras is uitgevoegd met een elektrisch bedienbare zonneluifel. De volop privacy biedende achtertuin is heerlijk op het Zuiden gelegen en is fraai aangelegd met gazon en plantenborders. Tevens is er aan de rechterzijde van de woning nog een opstelplek voor de tuinspullen. De de woning heeft een afsluitbare achterom welke via een gezamenlijk (met de linkerburen) achterpad te bereiken is.

LOCATIE:
"Reppelveld" Deze woning is in de meest recente woonwijk van roggel gelegen. Deze woningen zijn prachtig aan een hofje gelegen met voldoende parkeerplaatsen voor de deur. In de verschillende hofjes in Reppelveld zijn grasvelden gecreëerd en er is voldoende groen aanwezig zodat deze pleintjes uitnodigen tot gezellige ontmoetingen tussen de bewoners van de nieuwe wijk.

Roggel staat bekend als een dorp met een bloeiend verenigingsleven. Recreatiepark 'De Leistert', met zijn zwembaden, speeltuin, camping en manege is zeer geliefd bij zowel inwoners als toeristen.
En natuurlijk mogen we het natuurgebied 'Leudal' niet vergeten, dat op een steenworp afstand van Reppelveld ligt en waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de mooie natuur.

BIJZONDERHEDEN:
* Zeer fraaie ligging in een jonge woonwijk aan een groen pleintje;
* Levensloopbestendig met badkamer en slaapkamer op de begane grond;
* 1e verdieping slaapkamer en mogelijkheid een extra slaapkamers te realiseren;
* De woonkamer van de woning is als meerwerk in de bouw uitgebouwd waardoor er een grotere living en een aparte achterom in het portaal is ontstaan.
* Ruim perceel met privacy biedende achtertuin;
* Inpandig bereikbare garage en bijkeuken/berging;
* Achterom bereikbaar;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 567
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Bungalow Ja
Tuin voor Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 291
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Tuin kwaliteit Normaal
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 567
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Bungalow Ja
Tuin voor Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 291
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Tuin kwaliteit Normaal
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?