Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Midden in de straat Kruissingel ligt deze halfvrijstaande woning met inpandig bereikbare ruime garage (ca. 30 m2), aanbouw waarin een serre/tuinkamer, vaste trap naar de 2e verdieping met hier een extra / 4e slaapkamer. De woning is gebouwd op een mooi perceel van 285 m² en is gelegen in een rustige woonomgeving nabij het bosrijke Leudal.

Indeling
BEGANE GROND: Hal/entree met plavuizen tegelvloer, meterkast en trapopgang naar 1e verdieping; geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje; royale woonkamer voorzien van een lichte tegelvloer en veel lichtinval door middel van een groot raampartij aan de voorgevel. Aan de achterzijde is er een open doorgang naar de tuinkamer. Half open keuken met recht keukenblok en een eenvoudige (originele) keukeninrichting welke is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, oven en koelkast. Aan de tegenoverzijde is eveneens een werkblad gecreëerd. Tevens is een open doorgang via de keuken naar de aanbouwde serre/tuinkamer. Deze ruimte is in 1977 aangebouwd, voorzien van een lichte tegelvloer, 2 kapkoepels en heeft prima uitzicht over de tuin. Tevens heeft deze ruimte een doorgang via een portaal naar de inpandig bereikbare garage alsmede een rechtstreeks toegang tot de oprit. Hier kunnen minimaal 2 auto staan. Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbare zonneluifel gemonteerd en de achtertuin geniet maximale privacy. Door de laagbouw woningen is hier geen inkijk aan de achterzijde. De gehele woning is verder voorzien van massief houten binnendeuren, al dan niet elektrisch bedienbare rolluiken en op het zadeldak zijn 12 zonnepanelen gelegen (2-2011 eigendom).

1e VERDIEPING: Overloop met praktische bergkast; trapopgang naar 2e verdieping; 3 slaapkamers met vinylvloeren met een prima formaat (8-, 12- en 13 m2); De compacte geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm, wandcloset en wastafelmeubel met spoelbak.

2e VERDIEPING: Middels vaste trap naar 2e verdieping; voorzolder met opstelling cv-ketel (Intergas HR - 2021) alsmede een (oude/2004) zonneboiler met op het dak aan de achterzijde 2 collectoren, dakvenster en functionele bergruimte onder knieschot. Tenslotte een ruime zolderkamer / 4e slaapkamer met fraai lichtinval middels een Velux- kantelraam en eveneens kast-/en bergruimte in en voor het knieschot.

BUITENGEDEELTE: aangelegde achtertuin gelegen op het noordoosten met gazon, plantenborders, terras met elektrisch bedienbare zonneluifel. Aan de garage gebouwde praktische houten tuinberging met overstek. Door laagbouw aan de achterzijde heeft de tuin geen inkijk! De tuin is bereikbaar via het portaaltje voor de garage. In de garage zelf zijn o.a. witgoedvoorzieningen, nieuwe hardhouten openslaande garagepoort, elektra- en wateraansluitingen. De garage heeft een ruime oppervlakte van maar liefst ca. 30 m2.

BIJZONDERHEDEN":
- Spouwmuurisolatie: 2011 (Pluimers isolatie);
- Vloerisolatie: 2016 (Isoprofs);
- Kunststof kozijnen met dubbelglas;
- Origineel met tempex geïsoleerd dak;
- Geheel voorzien van rolluiken;
- Cv-ketel: HR combi uit 2021;
- Energiecertificaat: B-label;
- Aangebouwde garage met hardhouten garagepoort en een oppervlakte van ca. 30 m2!


LOCATIE:
De Kruissingel ligt erg centraal nabij het centrum van Roggel op loopafstand van voorzieningen en horeca. Roggel zelf heeft een zeer centrale ligging op enkele kilometers van de steden Roermond en Weert. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Eindhoven, Venlo en Nijmegen eveneens snel en makkelijk bereikbaar.
Natuurgebied Leudal en de Meinweg, het witte stadje Thorn, het uitgebreide watersportgebied met jachthaven en de gezellige binnenstad van Roermond of Maaseik net over de grens in België.

LEUDAL:
Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen. Leudal herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2. Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde. Roggel maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente. Ook Roggel ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes. Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied. Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie.

Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities. Midden in het Leudal ligt een 18e eeuwse waterradmolen, de Leumolen. 's Zomers is deze nog vaak in gebruik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 123.6
Inhoud woonhuis 538
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin voor Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 285
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 123.6
Inhoud woonhuis 538
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin voor Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 285
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?