Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Staan sfeer, ruimte en comfort hoog op je wensenlijstje? Welkom bij dit prachtige vrijstaande herenhuis met een heerlijke tuin en een fantastisch zomerverblijf! De woning is vanaf 2010 volledig verbouwd en gemoderniseerd, waardoor het een bijzonder ruim, energiezuinig en luxueus afgewerkt geheel is geworden. Met een royale woonkamer, schitterende tuinkamer, luxe keuken, 4 ruime slaapkamers waarvan één met en-suite badkamer, een stijlvolle badkamer en een fraaie achtertuin op het zonnige zuidwesten, biedt deze vrijstaande woning alle comfort die je zoekt. Dit zou zomaar jouw droomwoning kunnen zijn! 

Plan een bezichtiging in, ontdek de unieke sfeer en geniet van de prachtige buitenruimte die deze woning te bieden heeft.

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst word je verwelkomd in de ruime hal met de trapopgang en toegang tot zowel de woonkamer als de keuken. De woonkamer is een oase van licht, dankzij de overvloedige ramen die het interieur met natuurlijk daglicht vullen. De vloeren zijn fraai afgewerkt d.m.v. een PU-gietvloer, wat een moderne en strakke uitstraling geeft. Je voelt je hier direct thuis! 

De keuken is een meesterwerk op zich, met een tijdloos design en een groot kookeiland. Deze luxe woonkeuken biedt een zee aan ruimte en is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, twee koelkasten, inductiekookplaat met ingebouwde afzuigkap, oven en combi-magnetron. De vele ramen zorgen voor een prachtige lichtinval, waardoor koken een waar genot wordt.

Een bijkeuken is ook aanwezig, met een handig keukenblok uitgerust met vaatwasser en vriezer, een wasmachineaansluiting en de cv-ketel netjes weggewerkt in een kast. Daarnaast is er een apart toilet met fonteintje.

Vanuit de woonkamer loop je door naar de riante serre. Hier kun je ontspannen in alle rust, genietend van het prachtige uitzicht op de tuin. De serre is voorzien van een cv-houtkachel, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur. Via de brede schuifpui betreed je de achtertuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je een overloop die toegang biedt tot vier smaakvol afgewerkte slaapkamers, waaronder de master bedroom met inloopkast en en-suite badkamer, compleet met douche en wastafel. De slaapkamers zijn ruim en baden in natuurlijk licht, waardoor een rustige en serene sfeer ontstaat.

Daarnaast beschikt deze woning over een luxe en stijlvolle badkamer op de eerste verdieping, met een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. De wanden zijn deels afgewerkt met prachtige tegels in marmerlook.

De tweede verdieping is toegankelijk via een vlizotrap en leidt naar een praktische bergzolder, waar je extra opslagruimte hebt voor al je spullen.

Tuin
De tuin van deze woning is werkelijk betoverend. Gelegen op het zuidwesten, geniet je hier de hele dag door van de zon. Met een groot gazon, prachtige beplanting en diverse terrassen is dit de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Bovendien is er achter in de tuin een schitterende en goed geïsoleerde vrijstaande tuinkamer met luxe keuken. De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Door de houtkachel geniet je het hele jaar door van deze fraai aangelegde tuin?

Garage
Als kers op de taart beschikt de woning over een ruime geïsoleerde garage. Deze garage biedt niet alleen voldoende ruimte voor het stallen van je auto, maar ook voor het opbergen van fietsen, gereedschap en andere benodigdheden.

Omgeving
Deze fantastische woning in het dorp Haelen biedt een ideale mix van rustige natuur en handige voorzieningen. Op slechts tien minuten fietsen ligt het prachtige natuurgebied "het Leudal". Binnen vijf minuten bereik je het centrum van Haelen met supermarkten, winkels en een basisschool. Het levendige stadscentrum van Roermond is slechts 15 minuten rijden en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
- Volledig verbouwd;
- Vrijwel geheel geïsoleerd, zonnepanelen, verwarming middels vloerverwarming, airco's en een cv-houtkachel;
- Buitengewoon smaakvol afgewerkt woonhuis;
- Heerlijke tuin met buitenverblijf;
- Energielabel C. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 283
Inhoud woonhuis 1310

Overige

Perceel oppervlakte 1070
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 283
Inhoud woonhuis 1310

Overige

Perceel oppervlakte 1070
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond