Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**DEZE WONING IS IN PRIJS VERLAAGD**
Exclusief wonen in Swalmen!
Welkom bij deze prachtige villa gelegen aan de Asseltsestraat 1a, een juweel van een woning met een tijdloze elegantie en een modern comfort.
Deze luxueuze woning, gebouwd in het jaar 2000, straalt klasse en stijl uit vanaf het moment dat je de statige ontvangsthal betreedt.

Met een energielabel A en nadien geplaatste zonnepanelen én met een nieuwe warmtepomp is deze villa niet alleen stijlvol maar ook duurzaam. Wonen met lage maandlasten!
Op een royaal perceel van maar liefst 859m2, bestaande uit 2 percelen biedt deze woning met prachtige tuinen alle ruimte die je wenst.
Binnen én buiten de woning ervaar je een oase van rust en comfort waardoor deze luxe woonlocatie veel wensen kan invullen.
Ben je benieuwd hetgeen deze unieke woning te bieden heeft bekijk dan in alle rust de beschrijving, de foto's én de sfeerimpressie om zo een goede indruk te krijgen van deze droomlocatie.

Voel je welkom!
Via de prachtige en met zorg aangelegde voortuin kom je middels een statige opgang bij de voordeur. Deze verzorgde voortuin geeft een mooi aanblik van de woning in het straatbeeld.

Begane grond;
Kom binnen en betreedt de luxe ontvangsthal.
Deze riante hal legt verbinding tussen het gastentoilet, de meterkast, de toegang tot de woonkamer, de garderobe, de trapopgang naar de eerste verdiepingsvloer en naar een (slaap)kamer met ruime badkamer.

De begane grond verwelkomt je links met een royale slaapkamer, compleet met een stijlvolle badkamer en suite. Deze badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche en wastafel met wandmeubel. Ideaal voor mensen met een groot gezin, mensen die levensloop bestendig willen cq moeten wonen of perfect voor gasten om hen een eigen ruimte met privacy te kunnen bieden mocht je logées ontvangen.
Deze kamer is tevens zeer geschikt als werk-, studeer-, hobbykamer of ideaal in te richten als sportruimte.
De vloer in de slaapkamer is voorzien van laminaat. Deze multi inzetbare ruimte heeft veel raampartijen met mooi daglicht.
Heerlijk om hier te mogen (thuis)werken of lekker te sporten.

Aan de andere zijde van de enorme ontvangsthal is de toegang tot de woonkamer. Laat je verrassen!
De riante woonkamer met zeer veel natuurlijk licht, vloeit naadloos over in de aangrenzende tuinkamer/serre en de luxe keuken.
De living heeft zowel aan de voor- als ook aan de achterzijde van de woning grote raampartijen waardoor het daglicht royaal de woonkamer binnenvalt.
Doordat de woning iets hoger is gelegen heb je vanuit de voorzijde van de kamer een mooi uitzicht over het straatbeeld.
Aan de tuinzijde is er een grote schuifpui die toegang geeft tot een beschut terras met veel privacy.
Daar waar de toegang vanuit de woonkamer naar de riante keuken en mooie tuinkamer/serre is zijn grote schuifpuien voorzien van melkglas die indien gewenst open kunnen blijven staan of gesloten kunnen worden mocht je deze ruimtes van elkaar willen scheiden.
De vloer is een prachtige lichte natuurstenen vloer die voorzien is van vloerverwarming.

Een fantastische plek in huis is de tuinkamer/serre die een mooi uitzicht biedt over de achtertuin. Door de grote raampartijen in een half ronde opstelling is er uitzicht over de tuin en het terras. Het is hier genieten in optima forma bijvoorbeeld met een koffietje, wijntje, een goed boek van de eerste zonnestralen. Laat de lente maar komen. In de zomermaanden zorgt de aanwezige airco voor heerlijke verkoeling.

De keuken is uitgevoerd in hoogglans wit met rood en is voorzien van een mooi natuurstenen aanrechtblad met veel "werkruimte". De aanwezige inbouwapparatuur, vaatwasser, koelkast, koelkast (allen van 2020) en kookplaat zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een luxe keuken voor een ieder die graag kookt met indien gewenst optimaal contact met je gezin of aanwezige gasten aan tafel. Heerlijk kokkerellen in deze grote keuken is beslist een genot.

Een aparte bijkeuken met een extra keukenblok inclusief natuurstenen aanrechtblad en grote kastenwand biedt voldoende ruimte voor opslag waardoor alles netjes uit het zicht blijft. Hier is tevens de witgoedaansluiting voor de wasmachine en droger. Deze bijkeuken is voorzien van een mooie praktische tegelvloer. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de kruipruimte en tot de toegangsdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping;
Vanuit de imposante ontvangsthal kom je middels een trapopgang op de eerste verdiepingsvloer. De overloop is eveneens voorzien van een natuurstenen vloer. Luxe uitstraling ook op deze verdieping.
Op de bovenverdieping bevinden zich twee riante slaapkamers met privé dakterras om heerlijk buiten te genieten op ieder gewenst moment van de dag maar vooral heerlijk om de dag te beginnen in de ochtendzon. Aanwezige verlichting geeft deze woning in de avonduren een riante uitstraling.
De master bedroom verwent je met een ruime dressingroom en met een badkamer en suite, perfect om heerlijk te ontspannen. Deze badkamer is vanuit de slaapkamer toegankelijk middels een schuifdeur.
De riante badkamer is voorzien van dubbele wastafels met wandmeubel, een toilet, een ligbad en een ruime inloopdouche. Hoogwaardige en goed gekozen materialen stralen in de gehele woning luxe uit dus ook op deze verdiepingsvloer.

Zolderverdieping;
Middels een vaste trap met klein tussen portaal en met een groot raam kom je op de zolderverdieping. Deze verdiepingsvloer is geheel voorzien van een laminaatvloer. Links is een half open ruimte met veel opbergplek en rechts is een gesloten ruimte met de CV installatie. Hier is eveneens veel opbergruimte. De extra aanwezige (slaap) kamer is een fijne meerwaarde op dit woonadres. Deze multifunctionele ruimte is voor veel doeleinden te gebruiken. In deze kamer hangt de omvormer (Huawei) van de zonnepanelen. Deze ruimte is mooi afgewerkt met aan alle zijden kastenwanden. Een groot Velux dakraam zorgt voor voldoende lichtinval.

Tuin/Garge/Oprit;
Deze woonlocatie heeft maar liefst 3 tuinen, een vrijstaande stenen garage en een lange oprit opzij van het woonhuis.

Voortuin;
De voortuin is met zorg aangelegd, waardoor de villa van alle kanten schittert door de mooie beplanting. Echt een prachtig plaatje!
Achtertuin;
Bij dit woonadres behoren 2 percelen. Beiden met een eigen toegang en een vrije achterom én beiden te gebruiken met volledig gescheiden privacy.
Het perceel met nummer 3954 (197m2) heeft een eigen toegangspoort en is hoofdzakelijk voorzien van gazon. Achter op dit perceel staat een houten tuinhuis. Zoek je een woonlocatie waar werken en wonen gescheiden moeten worden dan is deze locatie een perfecte plek om dit te realiseren.
Daarnaast zou mantelzorg of het wonen samen met ouders en kinderen hier (mogelijk) te realiseren zijn.

Op het perceel met nummer 3678 groot 662m2, is dit fantastische woonhuis gelegen.
Buiten is het genieten in de gemakkelijk te onderhouden achtertuin. Deze verzorgde mooi aangelegde tuin is gelegen op het zuiden.
Een royaal terras met zonnescherm biedt de ideale setting voor gezellige etentjes en ontspannen middagen en avonden in de zon.
Het grote terras is meteen gelegen aan de tuinkamer/serre én aan de achterzijde van de living. Hierdoor heeft het woonhuis optimaal tuincontact hetgeen erg aangenaam is.
Vanuit hier is zicht op de prachtige overkapping aangrenzend aan de garage waar diverse zitgelegenheden gesitueerd zijn.
Heerlijk lang buiten genieten van vroeg in het voorjaar tot laat in het seizoen is hier mogelijk. In een handomdraai is deze mooie open ruimte omgetoverd om een feestje te kunnen vieren. Is het weer iets minder goed?... barbecuen en heerlijk genieten met je gezin, familie en vrienden is onder deze overkapping altijd mogelijk!
Ook aan goede afwatering is gedacht bij dit perceel.

Een vrijstaande ruime garage én een lange oprit om meerdere auto's te kunnen parkeren maken het plaatje compleet.
De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare poort, water en elektriciteit. Deze garage is tevens te gebruiken als kantoor-, salon of praktijkruimte aan huis. Aan de zijde van de overkapping is een toegangsdeur naar de garage en hier bevinden zich 3 ramen.

Aanvullende informatie;
* Het energielabel is A, na afgifte van het label zijn nog 7 zonnepanelen (2022) gelegd en is er een hybride warmtepomp (2023) geplaatst.
* De overige 10 zonnepanelen zijn uit 2020
* De Intergas CV installatie is eigendom (2020)
* Airco is aanwezig (Panasonic 2020)
* Er is kruipruimte aanwezig en deze is gemakkelijk toegankelijk
* Vloerverwarming is aanwezig op de begane grond exclusief de slaap/studeer/werkkamer op de beneden verdieping
* De woning heeft hand- en elektrisch bedienbare rolluiken
* De woning is voorzien van alarm
* Dakbedekking is van 2000 en op de overkapping van 2020
* Schilderwerk is uitgevoerd in 2023 en 2024
* De woning is levensloop bestendig en eveneens geschikt voor mindervaliden en ouderen
* De woning heeft 3/4 slaapkamers en 2 riante badkamers
* Materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn gebruikt in de gehele woning
* De buurt is fantastisch om te wonen

Afmetingen volgens het meetrapport;
Gebruiksoppervlakte(n) - Wonen 253,90 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Gebouwgebonden buitenruimte(n) 23,40 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Externe bergruimte(n) 74,00 m2
Bruto inhoud - Woning 922,21 m3

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid, onjuistheid dan wel de gevolgen daarvan.
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bereikbaarheid;
De woning is gesitueerd op loopafstand van het centrum van Swalmen waar alle voorzieningen zijn gelegen. Swalmen ligt op relatief korte afstand van de A73 en de A2. Roermond, Venlo, Eindhoven en Maastricht zijn van hieruit eenvoudig te bereiken. Ook de snelweg en grens van Duitsland ligt dichtbij. Swalmen heeft haar eigen treinstation.
De Maasplassen en de bossen liggen in de nabije omgeving zodat je heerlijk kunt genieten en ontspannen in de mooie omgeving.

Wil jij genieten van het goede leven in deze riante villa? Laat je dan betoveren door de tijdloze charme van de Asseltsestraat 1a in Swalmen.
Wacht niet te lang bij interesse in deze woning en vul het contactformulier in op www.ingepelsersmakelaardij.nl of stuur een mail met je volledige gegevens inclusief telefoonnummer naar [email protected] en we nemen contact met je op.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 253.9
Inhoud woonhuis 922.21
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 137.81
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 859
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15.84
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.7
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 253.9
Inhoud woonhuis 922.21
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 137.81
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 859
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15.84
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.7
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Inge Pelsers makelaardij