Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMSTART OP DE WONINGMARKT

Ben je een starter en klaar om je woonavontuur te beginnen? Ontdek dan deze betaalbare halfvrijstaande parel aan de Rieterweg. Hier kun je jouw eigen thuis creëren, helemaal naar jouw smaak. Stel je voor: een ruime tuin waar de zomeravonden eindeloos lijken, en het bos waar je binnen enkele minuten naartoe wandelt. Dit huis biedt ruimte, potentie en de mogelijkheid om met een vaste trap naar de zolder een extra dimensie aan je woonplezier toe te voegen.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Betaalbaar Halfvrijstaand Wonen: De perfecte balans tussen privacy en betaalbaarheid.
Eigen Stempel Drukken: Een solide basis om naar hartenlust te renoveren en verduurzamen.
Groene Oase: Een riante tuin die wacht op jouw groene vingers.
Natuurlijk Genieten: Het bos om de hoek voor dagelijkse ontspanning en avontuur.
Ruimtelijk Wonen: Geniet van de vrijheid met opties voor uitbreiding naar de zolder.

EEN THUIS WAAR JE HART SNELLER VAN GAAT KLOPPEN

Stap binnen in een wereld van mogelijkheden. Dit huis aan de Rieterweg is een canvas dat smeekt om beschilderd te worden met jouw persoonlijke touch. De robuuste structuur van de woning biedt een stevige basis waarop je kunt bouwen. Zie je het al voor je? De muren die de kleur krijgen van je dromen, de vloeren die jouw voetstappen weerkaatsen in een ritme van thuis.

De tuin is een groen paradijs dat wacht op jouw visie. Of je nu droomt van een moestuin, een speelparadijs voor de kids of een loungehoek voor die zwoele zomeravonden; hier kan het allemaal. En als de natuur roept, sta je binnen no-time tussen de bomen, waar het bos je uitnodigt voor een verfrissende ochtendwandeling of een avontuurlijke mountainbiketocht.

Binnen is de ruimte overweldigend. De kamers baden in het licht en bieden een zee aan ruimte voor al je meubels, boeken en herinneringen. En heb je behoefte aan nog meer plek? De zolder, nu nog een verborgen schat, is klaar om getransformeerd te worden tot een master bedroom, een thuiswerkplek of misschien wel een inspirerende hobbyruimte.

Stel je een thuis voor waar je elke dag met een glimlach ontwaakt. Aan de Rieterweg staat deze betaalbare halfvrijstaande woning te wachten op een starter zoals jij. Met een beetje liefde en aandacht maak je van dit huis jouw droomplek. De grote tuin nodigt uit tot eindeloze zomeravonden en tuinfeesten. Het nabijgelegen bos biedt een natuurlijke escape voor als je even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Binnen is het ruim en licht, met de mogelijkheid om de zolder te transformeren tot een extra leefruimte. Dit is het begin van jouw woonavontuur.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 305
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 305
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond