Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Vanwege de enorme belangstelling bij deze woning is het momenteel niet meer mogelijk een bezichtiging te plannen** (mocht dit anders blijken zullen wij dit aangeven)

Karakter, sfeer en charme......
Laat je verrassen door deze woning met gezellige sfeer én mogelijkheden voor mensen die van dit woonhuis een nieuw (t)huis willen maken. Gelegen op Bosstraat huisnummer 5 te Swalmen ligt deze charmante 2-onder-1 kapwoning.
De omgeving is erg geliefd om te wonen door jong én "oud" en heeft de benodigde voorzieningen op loopafstand van het centrum van Swalmen.

Ben jij op zoek naar een betaalbare woning met mogelijkheden en ben je bereid in dit woonhuis de bovenverdieping nog af te werken? Dan zou deze authentieke woning jouw nieuwe woonadres kunnen worden.
De huidige eigenaar had nog plannen willen uitvoeren op de eerste verdiepingsvloer om de 3 slaapkamers af te werken maar in overleg laten we dit graag over aan de nieuwe bewoner zodat je naar eigen wens en smaak deze verdiepingsvloer kunt afwerken.
Bosstraat 5 is echt een woning voor diegene die op zoek is naar een betaalbare woning met mogelijkheden.

Goed om te weten is dat parkeren altijd mogelijk is bij de woning omdat deze woning een eigen parkeerplaats heeft. Deze parkeerplaats heeft een separaat kadastraalnummer.

Erg handig en fijn is dat dit woonhuis beschikt over een provisiekelder.
Op de begane grond is een gezellige ruime woonkamer, een kleine maar praktische keuken en een badkamer.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 (nog af te werken) slaapkamers. In deze eerste verdiepingsvloer moet nog wat werk geïnvesteerd worden maar dan is het plaatje compleet!
De woning heeft een vrije achterom én een kleine zijtuin gelegen op het westen. De zijtuin is van compact formaat maar desalniettemin een heerlijke plek om buiten te kunnen zitten en beschut te kunnen genieten zodra het weer het toelaat!

Dit woonadres is is geschikt voor een grote doelgroep. Ben je starter, doorstromer en zoek je een woning met betaalbare maandlasten dan zou deze woning zomaar eens jouw nieuwe (t)huis kunnen worden. Huren is echt duurder!!

Indeling van de woning;
Kelder;
De woning heeft een (provisie)kelder. Deze fijne extra ruimte heeft sta hoogte.

Begane grond;
Kom binnen in de woning met in de hal de meterkast. Vanuit hier is de zeer keurig onderhouden trapopgang naar de eerste verdieping.
Loop je rechtdoor door de hal dan kom je in de woonkamer, een heerlijk aangename gezellige kamer met veel daglicht. De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer. De kozijnen zijn van kunststof met dubbele beglazing en de zijn voorzien rolluiken.

De woonkamer staat in verbinding met de half open keuken. Deze keuken is praktisch ingedeeld. Misschien wil de toekomstige bewoner deze voorzien van een nieuwe eigentijdse look maar vervangen is niet direct nodig. De keuken heeft een openslaande deur naar de achtertuin/binnenplaats.

Middels een toegangsdeur kom je vanuit de keuken in de badkamer. Een ruime badkamer met bad, wastafel en toilet. Tevens is op de badkamer de witgoed aansluiting voor de wasmachine.

Eerste verdieping;
Loop je mee naar boven dan kom je via een mooi gerenoveerde trapopgang op de eerste verdiepingsvloer. Hier bevindt zich een ruime overloop die toegang geeft tot 3 nog af te werken slaapkamers.
De slaapkamers zijn voorzien van velux dakramen.

De tuin;
Middels de linkerzijde van de woning via een separate toegangspoort is de tuin bereikbaar, altijd fijn en handig om een vrije achterom te hebben.
De beschutte hoofdzakelijk onderhoudsvrije tuin is gelegen op het westen waardoor er een goede combi is tussen zon en schaduw.

Op het perceel zijn 2 schuurtjes/bergingen aanwezig. Beiden zijn een ideale opbergruimte voor het stallen van fietsen of te gebruiken als klusruimte. Deze bergingen zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. In een van de ruimtes is de CV geinstalleerd.

In de compacte tuin is een beschutte zitgelegenheid die geheel omheind is. Mooie planten maken dat dit een heerlijk plekje is waar je ongestoord kunt genieten in alle rust met voldoende privacy

Aanvullende informatie;
De woning beschikt over;
*een eigen parkeerplaats
*heeft een energielabel C
*kan naar eigen wens en smaak afgewerkt worden
*Is op korte termijn te aanvaarden

Afmetingen volgens het meetrapport;
Gebruiksoppervlakte(n) - Wonen 82,20 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Overige inpandige ruimte(n) 19,60 m2
Bruto inhoud - Woning 382,92 m3

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid, onjuistheid dan wel de gevolgen daarvan.
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bereikbaarheid;
De woning is gesitueerd op loopafstand van het centrum van Swalmen waar alle voorzieningen zijn gelegen. Swalmen ligt op relatief korte afstand van de A73 en de A2. Roermond, Venlo, Eindhoven en Maastricht zijn van hieruit eenvoudig te bereiken. Ook de snelweg en grens van Duitsland ligt dichtbij. Swalmen heeft haar eigen treinstation.
De Maasplassen en de bossen liggen in de nabije omgeving zodat je heerlijk kunt genieten en ontspannen in de mooie omgeving.

Wacht niet te lang bij interesse is deze woning en vul het contactformulier in op www.ingepelsersmakelaardij.nl of stuur een mail met je volledige gegevens inclusief telefoonnummer naar [email protected] en we nemen contact met je op.







Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 82.2
Inhoud woonhuis 382.92
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin zij Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 116
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 1998
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 82.2
Inhoud woonhuis 382.92
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin zij Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 116
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 1998
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Inge Pelsers makelaardij