Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Ben jij op zoek naar een luxe, instapklaar en ruimtelijk appartement met een adembenemend uitzicht? Maak kennis met Maashaven 72 gelegen in de unieke woontoren 'Manhattan', die zich kenmerkt als een ware eye-catcher en boven de skyline van Roermond uitrijst.

Dit luxueuze appartement is gelegen op de vierde verdieping, zodat je vanuit iedere kamer volop kunt genieten van het prachtige uitzicht. Daarnaast woon je aan een bruisende boulevard beschikkende over een breed scala aan winkels en horeca.

Naast de perfecte omgeving, is het appartement hoogwaardig afgewerkt en biedt het appartement alles dat je maar kunt wensen. Het appartement is ingericht met een riante living, moderne open keuken, twee slaapkamers, strakke badkamer, royaal balkon over de gehele breedte van het appartement en twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder.

Wil je dit alles met eigen ogen komen bewonderen? Onze makelaar laat je dit mooie appartement graag zien.

Indeling

Unieke woontoren met speelse vormen
De centrale en bovenal verzorgde entree is op de begane grond voorzien van een intercomsysteem, brievenbussen, lift en een doorgang naar de parkeerkelder. Het appartement beschikt over twee parkeerplaatsen en een inpandige berging.

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping, waar je binnenkomt in een ruime entree. Vanuit hier heb je toegang tot vrijwel alle vertrekken, en o.a. een praktische berging met de cv-opstelling.

Hoogwaardige afwerking
In de riante living zorgen de rondom geplaatste, hoge raampartijen voor het daglicht dat rijkelijk naar binnen valt en zorgen daarnaast voor een fantastisch uitzicht op de woonomgeving. Vervolgens is de afwerking werkelijk om door een ringetje te halen; er ligt een mooie, luxe tegelvloer inclusief vloerverwarming en het strakke stucwerk voorzien van witte kleurtinten maken het een strak en modern geheel.

Door de open indeling is er meer dan genoeg ruimte voor het creëren van meerdere zithoeken. Denk aan een comfortabele hoekbank bij de sfeerhaard en een grote eettafel, waar vrienden en familie maar al te graag aanschuiven.

Van alle luxe voorzien
De woonkamer loopt naadloos over in de open, luxe keuken en bestaande uit een een strak kookeiland en een hoge kastenwand van grond tot aan het plafond. De keuken is modern en tijdloos te noemen dankzij de greeploze, hoogglans fronten en een bijpassend wit aanrechtblad.

Daarnaast is de keuken uiteraard voorzien van alle luxe inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat met Bora systeem, ingebouwde koffiemachine, oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser. En naast de keuken is een berging gerealiseerd met ruimte voor bijvoorbeeld de extra voorraden.

Lichte en ruime vertrekken
Het appartement is ingedeeld met twee slaapkamers van riant formaat. In beide vertrekken is de hoogwaardige afwerking doorgevoerd met dezelfde mooie tegelvloer, strak stucwerk op de wanden en verlenen de deuren toegang naar het Franse balkon.

De badkamer is geheel betegeld met een mooie natuurstenen look vloer- en wandtegel en een strak gestuct plafond. Vervolgens is badkamer ingericht met alle luxe; denk aan een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele kranen en een toilet. In de hal is het appartement voorzien van een aparte toiletruimte voor de gasten.

Geniet van het uitzicht
De schuifpui in de woonkamer verleent toegang tot het riante balkon, gelegen over de gehele lengte van het appartement. Een prachtige buitenruimte met een mooie tegelvloer en een glazen balustrade dat het open en ruimtelijke gevoel extra versterkt. Plaats een comfortabele loungeset en geniet in alle rust van het adembenoemde uitzicht op de woonomgeving.

Bijzonderheden
- De servicekosten bedragen € 263,- per maand;
- Appartement is opgeleverd in 2020;
- Volledig instapklaar;
- Drie balkons;
- Inpandige berging;
- Twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder.

Bruisende woonomgeving
Het appartement is gelegen in woontoren 'Manhattan' bestaande uit 15 etages met 39 luxe appartementen/penthouses.. Ga shoppen in Designer outlet, een hapje eten kan bij de diverse horecazaken of maak gebruik van de jachthaven met aanlegsteigers voor kleine en grote plezierboten en een verkoophaven met luxe zeiljachten en motorboten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 435

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 435

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond