Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN UNIEKE WOONERVARING IN HET HART VAN MAASNIEL

Stelt u zich eens voor: een leven waar de charme van weleer en het comfort van nu naadloos in elkaar overvloeien. Een plek waar rust en ruimte geen luxe zijn, maar de standaard. Deze bourgondische woonboerderij uit 1900, gelegen in de serene omgeving van Maasniel, biedt een unieke kans voor mantelzorgers, gezinnen die verlangen naar meer leefruimte, en tweepersoonshuishoudens die dromen van een idyllisch thuis. Ontdek een dubbele woning die niet alleen ruimte biedt aan uw gezin, maar ook aan uw toekomstplannen.

HIGHLIGHTS DIE HET HART SNELLER DOEN KLOPPEN

Bourgondische woonboerderij met authentieke details
Een oase van rust en ruimte in een levendige omgeving
Dubbele woning: ideaal voor mantelzorg of een kangoeroewoning
Historische charme: een woonboerderij uit 1900 met moderne voorzieningen
Riante badkamer voor een spa-ervaring in eigen huis

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL EEN VERHAAL VERTELT
Wanneer u de drempel van deze woonboerderij overstapt, wordt u omarmd door een gevoel van thuiskomen. De robuuste balken, de zachte gloed van de zon door de ramen en de geur van hout creëren een ambiance die zowel rustgevend als inspirerend werkt. Met een perceeloppervlakte van 1065 m² en een woonoppervlakte van 229 m² is er ruimte in overvloed om te leven, te lachen en te groeien.

De tuin, gelegen op het oosten, vangt de ochtendzon en biedt een vredig toevluchtsoord voor uw eerste kop koffie van de dag. Hier kunt u in alle rust genieten van de natuur, terwijl de stadse dynamiek slechts een steenworp verwijderd is.

De dubbele woning biedt een scala aan mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een mantelzorgwoning, een kangoeroewoning of simpelweg een extra ruimte voor uw oudere kinderen; deze woonboerderij biedt u de flexibiliteit die u nodig heeft.

De riante badkamer is een hoofdstuk apart. Met zijn luxe afwerking en ruime opzet heeft u het gevoel een privéspa binnen te stappen. Hier kunt u ontsnappen aan de hectiek van alledag en volledig tot rust komen.

EXTRA LUXE: WIJNKELDER EN STADSE CHARME
Alsof de woning zelf nog niet genoeg te bieden heeft, beschikt deze ook over een wijnkelder waar u uw favoriete wijnen kunt bewaren en laten rijpen. Stelt u zich eens voor: een intieme avond met vrienden, omringd door de beste wijnen, in de kelder van uw eigen huis.

Deze woonboerderij is een zeldzame vondst, een parel midden in de stadse omgeving van Maasniel. Hier geniet u van het beste van twee werelden: de rust van het platteland en de levendigheid van de stad binnen handbereik.

DE ESSENTIE VAN WONEN IN MAASNIEL

Bourgondisch leven in een historische woonboerderij
Rust en ruimte, met de stadse dynamiek binnen handbereik
Flexibele woonopties voor mantelzorg of een groeiend gezin
Een erfgoed uit 1900, gemoderniseerd voor hedendaags comfort
Een badkamer die uw dagelijkse routine transformeert in een ontspanningsritueel

EEN UITNODIGING OM TE BELEVEN
Wacht niet langer en ervaar zelf de unieke sfeer van deze woonboerderij. Plan direct een bezichtiging via onze website en laat u betoveren door de mogelijkheden die dit huis te bieden heeft. Bent u klaar om uw nieuwe hoofdstuk in Maasniel te beginnen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 1017

Overige

Perceel oppervlakte 1065
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 1017

Overige

Perceel oppervlakte 1065
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond