Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMSTART VOOR STARTERS EN JONGE GEZINNEN

Stel je voor: je eerste eigen thuis, een plek waar je hart sneller van gaat kloppen. Een woning die niet alleen een dak boven je hoofd biedt, maar ook een fundament legt voor jouw toekomst. Dit pareltje in een rustige straat is de ideale springplank voor starters en een waar speelparadijs voor jonge gezinnen. Met een zee van ruimte, zowel binnen als buiten, en alle comfort die je je maar kunt wensen, is dit huis klaar om jouw dromen te verwezenlijken.

HIGHLIGHTS DIE JE HART VEROVEREN

EEN SOUTERRAIN MET MOGELIJKHEDEN: Een extra laag woonplezier, perfect als speelkamer, thuisbioscoop of je eigen fitnessruimte.
VERKOELING OP MAAT: Dankzij de airconditioning geniet je ook tijdens de heetste zomerdagen van een koel en comfortabel thuis.
EEN RUIME TUIN OP HET ZUIDEN: Zonliefhebbers opgelet! De tuin is een groene oase waar je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat van de zon geniet.
EEN OASE VAN RUST: Gelegen in een vredige straat, waar kinderen nog onbezorgd op straat kunnen spelen.
EEN LICHTE WOONKAMER: Grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en een open verbinding met de tuin.

WELKOM IN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Stap over de drempel en voel de warme welkom van deze charmante woning. De lichte woonkamer nodigt uit tot gezellige avonden en eindeloze gesprekken. De zonnestralen dansen speels door de ruimte en verlichten elk hoekje van de kamer. Het is een plek waar je je direct thuis voelt.

Het souterrain biedt een zee aan mogelijkheden. Of je nu een gepassioneerde gamer bent, een filmfanaat of een yogi op zoek naar rust, deze ruimte past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. En met de airconditioning creëer je altijd het perfecte klimaat voor jouw activiteiten.

De tuin is een paradijs op zich. Gelegen op het zuiden, is het de ideale plek voor zomerse barbecues, kinderfeestjes of gewoon om te ontspannen met een goed boek en een glas wijn. De drie slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een groeiend gezin of voor gasten die blijven logeren.

EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT

Voel de zachte bries door de open ramen, hoor het vrolijke gelach van spelende kinderen in de tuin, proef de sappige smaken van zomerfruit uit eigen tuin, zie hoe de zonsondergang de hemel in vuur en vlam zet en ruik de geur van vers gemaaid gras. Dit huis is een ervaring die al je zintuigen prikkelt.

HIGHLIGHTS UITGELICHT IN 100 WOORDEN

Ontdek een thuis waar elke dag voelt als een zegen. Het souterrain biedt een extra dimensie aan je woonplezier, terwijl de airconditioning zorgt voor een koele zomerbries wanneer je maar wilt. De ruime, zuidgerichte tuin is een groene oase van rust en plezier, waar de zon je van 's ochtends tot 's avonds verwent. De rustige straat waarin het huis staat, is een veilige haven voor jong en oud. En de lichte woonkamer, met zijn grote ramen, vormt het stralende hart van het huis, waar licht en leven samenkomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 205

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 205

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond