Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN UNIEKE KANS VOOR STADSLIEFHEBBERS EN STARTERS

Stel je voor: je eigen plek midden in het kloppende hart van de stad, waar historie en hedendaags comfort samensmelten. Dit ruime appartement biedt starters en eenpersoonshuishoudens de perfecte balans tussen de dynamiek van de stad en een persoonlijke oase van rust. Met het station op slechts een steenworp afstand en alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik, is dit een buitenkans die je niet mag laten schieten. Voel de energie van de stad en maak van dit karaktervolle appartement jouw nieuwe thuis.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN

CENTRAAL GELEGEN: De stad aan je voeten; alles wat je nodig hebt binnen handbereik.
STATION OP LOOPAFSTAND: Nooit meer haasten voor de trein, je bent er zo.
RUIM APPARTEMENT: Adem en leef in de 30 vierkante meter grote woonkamer.
HISTORISCH KARAKTER: Een woning met een verhaal, waar oud en nieuw samenkomen.
LEVENDIGE LEEFOMGEVING: De energie van de stad voelbaar in elke vezel van de buurt.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN NIEUW AVONTUUR BEGINT

Stap binnen in dit prachtige appartement en laat je direct omarmen door de warme sfeer die de historische elementen met zich meebrengen. De royale woonkamer van 30 vierkante meter is een canvas voor jouw persoonlijke inrichting, waarbij de hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een zee van licht en ruimte. De levendige leefomgeving buiten wordt binnen voortgezet met een interieur dat de stadse dynamiek ademt.

De centrale ligging van het appartement betekent dat je deel uitmaakt van de stedelijke symfonie. De nabijheid van het station maakt dat je binnen no-time op pad bent voor werk of plezier, terwijl de bruisende buurt je uitnodigt voor spontane ontmoetingen en ontdekkingstochten. Het historische karakter van het appartement vertelt een verhaal van generaties, een fundament waarop jij jouw eigen geschiedenis kunt bouwen.

DE PERFECTE MIX VAN STADSDYNAMIEK EN HISTORISCHE CHARME

Het appartement is een toevluchtsoord voor wie de stad in zijn hart gesloten heeft. De centrale locatie biedt een ongekende toegang tot het stadsleven, terwijl de historische charme van het pand een unieke sfeer creëert. Het station op loopafstand is jouw portaal naar de rest van het land, terwijl de ruimte van het appartement je de vrijheid geeft om te ademen en te leven. De levendige leefomgeving zorgt ervoor dat er altijd iets te beleven valt, en dat jouw leven nooit stil hoeft te staan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 293

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 293

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond