Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bij deze prachtige vrijstaande woning met garage is het een kwestie van spullen uitpakken en wonen. De woning verkeerd in uitstekende staat van onderhoud. Verder heeft deze woning 3 fijne slaapkamers, een prachtige badkamer en een onderhoudsarme tuin. Het geheel is gelegen op een perceel van bijna 600m2. Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Ligging:
De woning is rustig gelegen aan de rand van Dinteloord. In het dorp vind je op loop/fietsafstand alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals o.a. een supermarkt, basisschool en huisarts. Verder zijn er in de nabije omgeving een kinderopvang, sportverenigingen en diverse restaurantjes te vinden. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg A4 op slechts 5 minuutjes rijden.

Indeling
Begane grond:
Je parkeert je auto op eigen terrein, welke plaats biedt voor 3 auto's, en stapt via de voordeur de hal binnen. Hier proef je direct al de landelijke sfeer die deze woning uitstraalt. Dit komt o.a. door de prachtige stenen vloer die op de gehele begane grond ligt. In de hal bevindt zich de trap naar de eerste verdieping en het toilet.
De woonkamer bestaat uit een eet- gedeelte en woongedeelte en is heerlijk ruim en door de grote raampartijen aan de tuinkant ook heerlijk licht. De gezellige woonkamer heeft een openhaard met schouw en openslaande tuindeuren die uitkomen in de achtertuin. Een warme zomer is geen probleem want de woonkamer is voorzien van airco. In het eetgedeelte waan je je even in het rijksmuseum. Op de gehele muur prijkt hier namelijk de Nachtwacht. Een echte eyecatcher!
Vanuit het eetgedeelte loop je de half-open keuken in. Ook deze is landelijk uitgevoerd maar uiteraard wel voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser en oven/magnetron en bordenwarmer. Blikvanger in de keuken is het Boretti fornuis, deze beschikt over 5 pitten en een grote oven.

1e verdieping:
Via de overloop zijn de 3 slaapkamers (1 slaapkamer is thans als werkkamer in gebruik) het toilet en de badkamer te bereiken. De slaapkamers zijn alle 3 van goed formaat en voorzien van een laminaatvloer. 2 slaapkamer hebben toegang tot het balkon. De badkamer is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Zo vind je hier een badmeubel met kast, een inloopdouche en een heerlijk bubbelbad. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

Garage:
In de aangebouwde stenen garage bevindt zich de cv- installatie en de aansluiting voor de wasmachine. Tevens is er een deur die uitkomt in de tuin. Als extra beveiliging in er voor de openslaande garagedeur nog een extra elektrisch rolluik geplaatst.
Aan de buitengevel aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde van de garage bevindt zich een waterkraan

Tuin:
De op het zuiden gelegen royale achtertuin is voorzien van sierbestrating, grind en gazon. Tevens staan hier dakplatanen waaronder je in de zomer heerlijk in de schaduw kunt zitten. De tuin biedt rondom voldoende privacy zodat je hier in alle rust heerlijk met vrienden kunt eten en borrelen.
Achterin de tuin bevindt zich nog een vrijstaand tuinhuisje.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1990;
- Perceeloppervlakte: 594m²;
- Inhoud: 530m³;
- Woonoppervlakte: 156m²;
- In 2012 geheel voorzien van dubbel glas;
- In 2021 zijn alle muren geïsoleerd;
- Aansluitpunt voor opladen elektrische auto;
- Verwarming middels CV-combiketel en vloerverwarming begane grond;
- Warm water middels CV-combiketel;
- Woonkamer voorzien van airco en diverse elektrische rolluiken beneden en boven;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 156
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 594
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 156
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 594
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.