Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zijn jullie op zoek naar een riante eindwoning gelegen op een ruim een perceel? Check! Deze heerlijke woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk en heeft ook alle benodigde voorzieningen op korte afstand. Een perfecte mix tussen een oase van rust en een bruisende leefomgeving dus.

HIGHLIGHTS
• Worden jullie al enthousiast bij het zien van de toffe PVC visgraatvloer incl. zwarte bies? Dat begrijpen wij volledig!
• Achtertuin gelegen op het zonnige zuiden zodat jullie het gehele jaar door in het zonnetje kunnen vertoeven.
• Geen last meer van koude voeten! De woning is grotendeels voorzien van vloerverwarming op de begane grond!
• Altijd al gedroomd van een keuken waar Gordon Ramsay jaloers op zou zijn? Dit is jullie kans! De keuken kunnen jullie namelijk geheel naar eigen smaak inrichten.
• Kom tot rust na een lange werkdag in het ligbad in de badkamer.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 72 m², overige inpandige ruimte van ca. 7 m² (waarvan woonruimte gemaakt kan worden middels een vaste trap), externe bergruimte (berging) van ca. 7 m² en een inhoud van ca. 297 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.
- De verkoper heeft het volgende vernieuwd: gestuct begane grond en eerste verdieping (2023), elektrische bedrading en stopcontacten (2023), vloerverwarming grotendeels begane grond (2024), pvc vloer en trap (2024), dakraam (2024), vensterbanken begane grond (2024) en schilderwerk interieur (2024).
- De schutting die dient als erfafscheiding tussen kadastrale percelen: 1821 en 1849, sectie F, gemeente Steenbergen, is gelegen op grond van de onroerende zaak: plaatselijk bekend (incl. postcode): Panneman 2, (4651 WK) Steenbergen.
- De woning word zonder keuken opgeleverd.
Met betrekking tot de erfdienstbaarheden en bijzondere verplichtingen (o.a. het erfdienstbaarheid van voetpad) wordt verwezen naar de bijlage: bewijs van eigendom (hyp4 deel 67573 nr. 109).

Jullie wonen nu in Steenbergen of misschien in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum van Steenbergen, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Breda, Rotterdam en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer + vloerverwarming)

Jullie komen aan in de kindvriendelijke woonkijk, parkeren de auto en lopen middels de voortuin de woning binnen. De entree is afgewerkt met een PVC visgraatvloer (incl. zwarte bies), gestucte wanden en een gestuct plafond. De entree biedt toegang tot de living en eerste verdieping middels een vaste trapopgang die is bekleed in 2024.

De riante raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de living. De riante living bestaat uit een sfeervolle woonkamer.

De woonkamer is afgewerkt met een PVC visgraatvloer (incl. zwarte bies), gestucte wanden en een gestuct plafond. De woonkamer biedt toegang tot de bergkast, waar jullie makkelijk spullen in kunnen opslaan en de hal met toilet. De hal biedt toegang tot het betegeld toilet met fonteintje en de achtertuin. De keuken kunnen jullie namelijk geheel naar eigen smaak inrichten.

De woning beschikt over een voor- en achtertuin. Kom in deze op het zonnige Zuiden gelegen achtertuin zitten en jullie wanden je zeker in het buitenland! De achtertuin is voorzien van een terras, sierbestrating, gazon en achterom. In de achtertuin bevindt zich een handige berging waar jullie gemakkelijk een scooter, meerdere fietsen en of tuingereedschap in kunnen opslaan.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)

Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een PVC visgraatvloer (incl. zwarte bies), gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, badkamer en de bergzolder middels een vlizotrap.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een PVC visgraatvloer (incl. zwarte bies), gestucte wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een PVC visgraatvloer (incl. zwarte bies), gestucte wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een PVC visgraatvloer (incl. zwarte bies), gestucte wanden en een spuitwerk plafond.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een spuitwerk plafond. De badkamer is voorzien van een bad-douche combi, wastafel, aansluitingen voor droger en wasmachine en mechanische- en natuurlijke ventilatie.

2e VERDIEPING (betonnen vloer)

Een plek nodig voor jullie spullen? Check! De woning beschikt over een bergzolder die bereikbaar is middels een vlizotrap. De bergzolder is voorzien van cv-ketel (Remeha, 2021) en dakraam.
_________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 297
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 136
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 179
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 17.28
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 297
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 136
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 179
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 17.28
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?