Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP! De vraagprijs is een bieden vanaf prijs.

Sfeervol wonen met voldoende leefruimte en de mogelijkheid om de woning levensloopbestendig te maken. Deze ruime 2-onder-1-kapwoning is Steenbergen biedt het allemaal!
Met een royale woonkamer, half open keuken, 2 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, garage en een groene en zonnige tuin, wil je hier nooit meer weg.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt. Direct voor de deur vind je een speeltuintje voor de kinderen. Het centrum van Steenbergen bevindt zich op fietsafstand. Hier zijn diverse winkels, waaronder een supermarkt, en horecagelegenheden gevestigd. Verder vind je in de nabije omgeving onder andere een kinderopvang, huisartsenpraktijk, bushalte, scholen en diverse sportverenigingen. Het omliggende natuurgebied is de ideale plaats voor een leuke wandeling of fietstocht, waarna je heerlijk tot rust kan komen op een van de gezellige terrasjes aan de jachthaven.

Indeling
Begane grond:
Je komt binnen in de entree en krijgt direct toegang tot de woonkamer. De woonkamer is heerlijk ruim en licht en biedt volop mogelijkheden voor jouw eigen inrichting. De zitkamer is tuingericht en geeft via de schuifpui toegang tot de achtertuin. De half open keuken in L-opstelling is voorzien van boven- en onderkasten en diverse inbouwapparatuur.
Het kantoor biedt de mogelijkheid om in alle rust thuis te kunnen werken. Tevens zijn hier de aansluitingen aanwezig voor het creëren van een badkamer. Zo kan je de woning gemakkelijk omtoveren naar een levensloopbestendig huis waar je jaren van kan genieten.
De trapopgang naar de 1e verdieping is te vinden in de hal naast de keuken. Ook bevindt zich hier het toilet met fonteintje.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer en 2 ruime slaapkamers. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet.

Tuin:
De op het westen gelegen achtertuin is voorzien van sierbestrating, gazon en diverse beplanting. De tuin biedt voldoende ruimte voor verschillende gezellige terrasjes, een speelplaats voor de kinderen en zelfs een eigen moestuin.

Via de oprit in de voortuin, die ruimte biedt voor 1 auto, is de garage bereikbaar. Deze is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1994;
- Perceeloppervlakte: 333m²;
- Inhoud: 490m³;
- Woonoppervlakte: 105m²;
- Geheel voorzien van houten kozijnen;
- Verwarming middels CV-combiketel;
- Warm water middels CV-combiketel (Remeha Quinta 2014);
- Energielabel C;
- Eigen oprit met garage voorzien van elektra;
- Mogelijkheid tot creëren levensloopbestendige woning;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 105
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 333
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 105
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 333
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.