Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een parel in Steenbergen! Deze ruime 2-onder-1-kap woning kan zomaar van jou zijn. De woning is voorzien van een royale woonkamer, moderne open keuken, 4 slaapkamers, een garage met eigen oprit en een fijne achtertuin.

Ligging:
De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke buurt Steenbergen-Noord. Het centrum van Steenbergen bereik je binnen enkelen minuten fietsen. Hier zijn diverse winkels en gezellige restaurant te vinden. Ook de dichtstbijzijnde supermarkt is binnen enkele minuten te bereiken. Daarnaast vind je de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving. Zo sta je binnen no time in steden als Bergen op Zoom, Roosendaal of Rotterdam.

Indeling
Begane grond:
Via de voortuin met oprit kom je binnen in de entree. Hier bevindt zich de meterkast en krijg je toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van een lichte tegelvloer en een groot raamkozijn aan de achterzijde die uitkijkt op de tuin. Via de achterdeur kom je in de hal die toegang geeft tot de garage en de achtertuin.
De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van luxe inbouwapparatuur en voldoende opbergruimte.
De hal in het midden van de woning geeft toegang tot het toilet en middels de trapopgang tot de 1e verdieping.

1e verdieping:
Op de overloop krijg je toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, wastafel met meubel, toilet en een dakraam. De slaapkamers bieden allen voldoende ruimte.

2e verdieping:
Via de vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Op de overloop vind je de CV-opstelling en de wasmachineaansluiting. Verder krijg je hier toegang tot de 4e slaapkamer. Deze eveneens ruime kamer is voorzien van een dakraam en extra opbergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
De ruime achtertuin is bereikbaar via de hal en een achterom. De tuin is voorzien van sierbestrating, een buitenkraan en buitenstopcontact en is gelegen op het noordoosten. De overkapping aan de achtergevel biedt de mogelijkheid om ook met minder mooi weer van deze heerlijke tuin te genieten.

Garage:
De aangebouwde garage is voorzien van elektra en bereik je via de achtertuin en de dubbele openslaande deuren in de voortuin. De oprit biedt plaats voor 2 auto’s.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1984;
- Perceeloppervlakte: 229m²;
- Inhoud: 404m³;
- Woonoppervlakte: 96m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen;
- Voorzien van rolluiken;
- Energielabel C;
- Verwarming middels CV-combiketel;
- Warm water middels CV-combiketel (Nefit 2021);
- Oprit met plaats voor 2 auto’s;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 96
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 229
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 96
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 229
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.