Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een perceel van 272 m² vinden jullie deze heerlijke vrijstaande woning met riante achtertuin (natuurlijk gelegen op het zonnige zuiden) waar jullie optimaal kunnen genieten van een perfecte mix tussen een oase van rust en een bruisende leefomgeving. Natuurlijk heeft deze woning een slaapkamer én badkamer op de begane grond, zodat jullie voorbereid zijn op de toekomst!

Stap binnen in deze prachtige vrijstaande woning en laat je verrassen door de ruimte, het comfort en de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

HIGHLGHTS
• Deze woning biedt een overvloed aan ruimte met maar liefst 5 slaapkamers, wat perfect is voor een groot gezin of het creëren van hobby- c.q. werkruimtes.
• Hebben jullie auto's die veilig geparkeerd moeten worden? De oprit zorgt ervoor dat jullie alle ruimte hebben om op eigen terrein te parkeren.
• Energiezuinig wonen? Check! De woning beschikt over 12 zonnepanelen en twee airco's.
• Vergeet een vakantie in het buitenland! In deze prachtige tuin op het zuiden kunnen jullie met het gezin, de familie en vrienden heerlijk genieten van de zon, onder het genot van een hapje en een drankje.
• Jullie wensen meer ruimte en daarom bieden wij een woonoppervlakte van ca. 162 m², overige inpandige ruimte van ca. 12 m², gebouw gebonden buitenruimte van ca. 11 m², externe bergruimte van ca. 7 m² en een inhoud van 645 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de Dataroom van Eerlijk Bieden.


Jullie wonen nu in Steenbergen of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Jullie komen aan in de kindvriendelijke woonwijk, parkeren de auto op de oprit en lopen de woning binnen. De entree is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De entree biedt toegang tot de meterkast, garderobe, betegeld toilet met fonteintje, woonkamer en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De royale uitgebouwde woonkamer beschikt over veel lichtinval door de riante raampartijen en is de ideale plek om na een lange werkdag tot rust te komen. De woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De woonkamer biedt toegang tot de open woonkeuken.

De open woonkeuken is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. Beginnen jullie kokshanden al te kriebelen bij het zien van deze toffe keuken? De moderne keuken inrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, vaatwasser, koelkast en kookeiland met dubbele oven, afzuigkap en inductie kookplaat. De open woonkeuken biedt toegang tot de tuin middels een schuifpui, bijkeuken en de 1e slaapkamer c.q. kantoor.

De bijkeuken c.q. berging is voorzien van de aansluiting voor wasmachine en droge, elektra, water en biedt toegang tot de oprit.

Ervaar het gemak van gelijkvloers wonen! De woning is voorzien van een slaapkamer én badkamer op de begane grond. Slaapkamer 1 c.q. kantoor is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De kamer is voorzien van airconditioning en biedt toegang tot de achtertuin middels openslaande tuindeuren en de aangrenzende badkamer.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel, mechanische ventilatie en design radiator.

De woning beschikt over een riante voor- en achtertuin. De achtertuin is op het zuiden gelegen, zodat jullie te allen tijden kunnen genieten van het zonnetje. De achtertuin is voorzien van buitenverlichting, overkapping, borders, tuinhuis, sauna en achterom. Na een drukke werkdag zijn jullie toe aan ontspanning. Door de sauna kunnen jullie genieten van een wellness aan eigen huis.

1e VERDIEPING (betonnen en houten vloer)
Middels de vaste trapopgang bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De overloop biedt toegang tot drie riante slaapkamers, de badkamer en de tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, deels behangen wanden en een gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van een knieschotkast en twee elektrische rolluiken.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, deels behangen wanden en een gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van twee elektrische rolluiken.

Slaapkamer 4 is afgewerkt met een laminaat vloer, deels behangen wanden en een gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van een dakraam.

Geniet en kom tot rust in de badkamer! In het ligbad kunnen jullie heerlijk wegdromen. De moderne badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een royaal ligbad, douche, toilet, wastafelmeubel, designradiator, natuurlijke ventilatie en kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2020).

2e VERDIEPING (houten vloer)
Middels de vaste trapopgang op de eerste verdieping bereiken jullie de overloop op de tweede verdieping. De riante overloop, waar jullie eventueel ook een ruime slaapkamer van kunnen maken, is voorzien van knieschotkasten, CV-Ketel (Intergas, 2009) en biedt toegang tot de 5e slaapkamer.

Slaapkamer 5 is afgewerkt met een laminaat vloer en is voorzien van airconditioning en een Velux dakraam.


_______________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 645
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 133
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 272
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 645
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 133
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 272
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?